Nicon eos 550D

Nu ligger man här i soffan med pizza och cola efter gårdagen.
Fyllde ju som sagt 18 och hela dagen var perfekt :)
Martin firade mig med en trip till kolmården, ett fint nattlinne, trosor och ett otroligt berörande brev ♥
Jag fick ju även massa paket från underbara familjen, jag fick lite små saker så som smink, hudkrämer, träningskläder, skor, mysdress..
Den bästa presenten av alla är min nya systemkamera en Nicon eos 550D, den har inte riktigt hunnit komma än, det tar ev vecka eller så men sen så lovar jag er vackra bilder.

Kvällen började hemma hos Henke med mat och firande med underbara vänner för även han fyllde år, 20 grattis. Jag fick ju också en present utav Emma och Henke det var väl behövliga grejer, massa krämer av alla slag, tack för det ♥
Kvällen fortsatte sedan in till Nh där vi dansade loss hela natten.

Nu slog filmen 17igen igång på tv så blir att se den ett tag innan jag börjar plugga körkort. :)


Jag vill tacka min underbara Pojkvän, vänner och självklart min Familj för fina presenter och en underbar dag ♥


18

I morgon smäller det, 18 år!!!

HårCompaniet

Nu har jag äntligen kommit hem från en lång dag på stan!
Jag gick får att besöka min komande praktikplats och dom var hur underbara som helst. Jag har nog aldrig blivit bemött på ett så bra sätt som jag blev utav dom, dom var helt enkelt toppenhärliga hela bunten. Jag satt och pratade med min handledare "Helin" att bra tag och vi kom fram till massa olika saker. Bland annat att jag inte bara kommer att få vara med och arbeta som frisör utan också pga att dom har en hud/skönhets salong få vara med på smink och naglar. Men det bästa av allt är ändå att jag kommer få finnas med backstage på deras modellfotograferingar. Dom har nämligen ett sånt projekt, "att man kan få vara modell för en dag och bli stylad från topp till tå" Ta nu och kika in var det är jag ska hålla hus framöver: Hår/Hud companiet http://hcnk.se/

Efter att jag hade varit där så gick jag för att möta upp pappsen för lite lunch, taco och en stor cola gjorde susen i magen innan jag skulle springa runt som en galning i alla butiker. Man får ju ett litet spatt när man kommer till en stad som man inte annars brukar vara i.
Butiker som Newyorker och Belle fastnade jag för idag.
Jag fick med mig härliga linnen, mjukisbyxor och skor hem idag, billigt var det också.

Förövrigt så är det bara 4 dagar kvar tills jag blir 18!!!!!!


Mitt sista år på frisörutbildningen

Jag vet att jag inte har bloggat på år och dar men jag har inte haft någon större lust under sommaren.
Jag tänkte dra igång lite nu när jag äntligen har börjat mitt sista år på frisörutbildningen, då finns det lite mer att skriva om. Så ni får räkna med att det blir mycket frisör i denna blogg framöver.
Nu ska jag kila iväg, ska till norrköping och prata med min praktikplats som jag ska ha ett år framöver. Jag avslöjar mer om den när jag kommer hem sen :)


RSS 2.0