Aaj

Smärtan är ju hur jobbig som helst. Har knapt kunnat äta någonting och det känns ju som varenda tand i käften sitter löst. Hoppas att det släpper snart så att man kan börja äta normalt igen. Har mått jättedåligt av att inte kunna äta ngt. Och så fort jag har försökt stoppa i mig ngt så har jag spytt upp det. Jätteläskigt jag vet.. Men det börjar bli litte bättre nu och idag har jag fått i mig lite i alla fall. Har ingen större ork för att skriva så mycket idag. Sitter bara och väntar på att min älskling ska komma hit och mysa lite, få mig på andra tankar. ♥ Jag ska i alla fall försöka ge mig på att gå till skolan i morgon. Senare på kvällen ska det bli mys med Madde Vicki och Desse, yes :)


Tisdag

aaaaaj, idag sattes den dit. Den icke efterlängtade tandställningen. Att sätta dit den var helt okej. gjorde inte så ont men aaj vad ont jag har nu efteråt. Men det var i alla fall possetiva nyheter från tandläkaren han sa att det kommer gå fort, ca 4 månader. Men jag hoppas på mindre.

Ikväll kommer älsklingen hit för att trösta mig lite. Behövs för just nu gör det grymt ont. Hoppas jag inte tappat mina pusstekniker nu bara. Och så får vi ju hoppas på att han inte tycker att det är allt för fult. Nae nu ska jag faktiskt lägga mig och vila lite. Få bort den här nedrans smärtan. Har ingen ork för att skirva mer idag. Men ni får ha en fortsatt trevlig dag i alla fall :)

Måste bara säga att jag och Martin hade 32 månader igår, jag älskar dig ♥


Slut på lovet

Jaa, då så var man tillbaka efter en vecka lov. Har inte haft tid att skriva någonting eftersom jag vart i stöten. Kom ju hem i torsdags men sen dess har jag bara spenderat massa tid med martin. Just nu sitter jag och väntar på att martin ska komma hem. Han har vart inne i stan och köpt nya skor.
Match i morse mot RP. Det var vell kanske inte så bra spelat för våran del men vi vann ju matchen i alla fall. En annan kul sak är ju att vi har fått inte tre nya spelare till laget som spelade sin första match idag, riktigt duktiga var dom.

Skola i morgon och jag längtar verkligen inte, skulle kunna ha loov hur länge som helst. Bara vakna upp varje dag med älsklingen brevid sig. Detdär att bara göra ingenting om dagarna är ju helt fantastiskt. Nu är det tidiga mårnar och långa dagar i skolan som väntar..

Juste på tisdag ska jag till tandläkaren. Ska få tandstälning!! Jag hatar det verkligen. Egentligen vill jag inte ha det. Men jag vill ju ha fina tänder och då är väl det ända alternativet. Men som tur är så ska jag bara ha den ca ett halft år så hoppas tiden går fort nu :)

bilden är sen alla hjärtans dag, riktigt mysig tycker jag ″)


jag älskar diiiiiig ♥

Sportlov

Underbara dag, slutade skolan klockan 9, efter att jag hade skrivit prov. Provet gick riktigt bra så det var ju skönt. Äntligen looov :) Efter skolan så åkte jag in med min vän desse till stan. Men eftersom vi kom dit så tidigt så hade ju inga butiker öppnat ännu så vi gick och tog en fika. Satt där och pratade ett tag sen blev det shopping. Blev en tshirt, leggings, underkläder, jeansleggings och en navelpiercing för min del. Sen fick även min älsklings flicka välja ut en alla hjärtans dag present som hon fick av mig. Efter det gick vi och solade på feelgood, sen blev det tåget hem direkt. Nu blir det att tagga till matchen ikväll, själv laddar jag upp med pannkakor :)
Ikväll kommer älsklingen, Myys <3


Överskrift?

Dagen har bestått utav en otroligt slapp skoldag, Idrott, sen svenska då vi kollade på shrek sen fick vi sluta för dagen. Blev att åka hem och plugga lite naturkunskap inför provet i morgon. Hoppas att det mesta sitter nu i alla fall. I morgon ska jag till skolan och skriva provet sen får vi sluta efter det sköönt :) Efter det blir det att åka till stan en sväng och göra av med lite pengar. Behöver lite nytt nu, kommer bilder på det senare :). På kvällen blir det handbollsmatch mot kumla halv 8 i sporthallen för dom som är intresserade. Får se hur mycket jag klarar av att spela, har ju pajat benet :/, Har hänt någonting med min vad, men det känns mycket bättre idag så det funkar nog. Efter matchen blir det att åka hem och mysa med älskling, efterlängtat nu hörru. Känns som evigheter sen.. Men det ska bli skönt att vakna upp med dig på alla hjärtans dag och allt, och sen får vell vi se vad du har hittat på under dagen (A). Men nu måste jag plugga vidare..



godmorgon min sötnos :)<3

Pluggis

Ojoj dålig uppdatering här. Men ovanligt nog har jag haft rätt så mycket i skolan den senaste veckan. Idrottsprov och frisörtekniksprov och en liten redovisning. Men det är inte slut med pluggandet riktigt än. Har ett prov i naturkunskap kvar sen är det looov. Lovet börjar ju bra med alla hjärtans dag på lördag. Älskling har planerat någonting mysigt och jag längtar som bara den efter att få veta vad. Men lite har jag nog redan anat :)
På lovet ska ska jag åka till stöten. I år blir det att åka med familjen och käraste kusin Annie med familj.  Det kommer bli mycket snowboard och skidor men eftersom Annie är med så lär ju halva dagarna tillbringas på afterskiin. När jag kommer hem blir det att spendera resten utav lovet med min Martin ♥



stöten 08

Bio

Jaha, den här morgonen startade ju inte så bra. Det hela börja med att tåget var försenat, så när vi kom fram till stationen var jag ju tvungen att skynda mig till bussen. Så jag började springa för att inte missa den. Och precis innan chauffören stänger dörrarna så springer jag, halkar på busskanten och flyger rakt in i bussen. Där låg jag på golvet med en stor träningsväska över mig medans hela den fullsatta bussen asgarva åt mig. Och ja det var jättepinsamt. Efter skolan så åkte jag i alla fall  till stan med min älsklingsflicka desse för att se på bio "I taket lyser stjärnorna". Visst den var bra men vi var på ett nedrans humör så vi satt och garva oss igenom hela filmen medans alla andra satt och stortjöt. I salongen så var det fullsatt med bara tjejer. Men det fanns en stackars liten kille som var där med sin tjej. Problemet var ju bara att han spillde coola över hela honom och sin tjej. stackarna, Men jag hade i alla fall en trevlig kväll med min älskade vän. Och det behövs ibland ska jag säga. ♥


Onsdag

Blev en riktigt skön dag, hade bara en lektion på morgonen. Resten av dagen spenderades i skolans idrottshall där det var skol innebandy sm hela dagen. Tänkte ju kolla på min älskling som skulle ha spelat men han fick ju en skada i knät i helgen så han kunde inte vara med idag och inte några veckor frammåt heller. Krya på dej bääjbi ♥ Efter all innabandy så åkte jag hem till Julia och som vanligt så bjöd hon mig på sin goda mat, det är nog en utav mina favoriträtter, kanske inte den nyttigaste. Men ordet nyttigt ska man inte räkna med när man är med Julia :) Efter det blev det träning med bästa tjejerna. Nu ska jag kolla på tv och mysa ner mig lite i sängen. Ha det så bra :)

Martin Andersson

Du är perfekt för mig, jag vet det!
Dina blickar kan få vem som helst att falla, och ditt leende kan få vem som helst att smälta. Jag minns att jag föll för dig nästan direkt, men den dagen du log fick mig verkligen att fastna. Jag fick en härligt pirrande känsla i kroppen och jag blev helt varm inombords, jag blev förälskad. Under dom här åren har du gjort mig både glad och ledsen, men vet du vad det bästa är? Att vi har gått igenom dom  båda sakerna tillsammans. Jag vet att du alltid finns där för mig och jag för dig, vad som än händer. Du ska veta att jag är överlycklig över att du valde just mig. Jag vet inte vad du såg hos mig men jag är glad att du såg någonting. Du har gjort mig till en bättre och gladare människa. Jag vill tacka dig för att du såg någonting i mig som kanske inte många andra skulle göra. Du har spridit ut dig över hela mig, hela min kropp består utav dig. Men det som jag inte riktigt kan förstå är att du är helt perfekt. Jag hittar verkligen inga fel på dig. Du kan göra vad som helst och ändå kommer jag aldrig kunna sluta älska dig. Jag mår bra av att få vara med dig, det är du som håller mig vid liv och jag vet att jag skulle göra allt för att få se dig le varje dag. Jag hoppas du förstår att du är allting för mig. Du ska också veta att jag inte ångrar någonting av våra stunder tillsammans. Jag vill inte ha ett liv utan dig. Men jag begär bara en sak och det är att du ska älska mig så mycket som jag älskar dig.
Martin ♥



RSS 2.0