I väntan på älskling

Nu ligger tårtan fint i magen, släckten har åkt och nu väntar jag på Martin...

you are amazing

Hejsan!
Vaknade utan Martin i morse. gick upp och grattade bror och sedan bar det av mot nya NetonNet som öppnat här inne i stan. Hinner inte skriva så mycket mer just nu för ska snart iväg på träning. Efter träningen blir det full fart hem för hit kommer släckten. Lite senare kommer änen Martin som ska sova här. Nu är det brådis..

JAG ÄLSKAR DIG MARTIN ♥


it happened so soon

Här har ni sminkningen och kläderna som jag hade igår. :) Fler bilder hittar ni i ( Katigorier Smink/hår )







eighteen years party

Godmorgon!
Vaknade för inte så länge sen med Martin bredvid mig. Var ju på 18års fest igår och kom hem rätt så sent så därför sov vi så länge :) Dagen igår började med att jag åkte till Cissi vid 4 där även Emmi var. Det blev en massa tjejsnack och härliga gamla minnen, riktigt skönt att få träffa er igen. Frammåt kvällen blev det tacos och sedan fixa oss för att åka in till stan på 18års festen. Festen var tråkigt nog sämre än förväntat men man fick ju i alla fall träffa lite bra folk.

Just nu är Martin på gymet men när han kommer hem ska vi ha mys hela dagen. Vi ska bland annat hem till honom och ta in den lilla kattungen i huset. Är bara en kattunge kvar ute i stallet nu och den har vi bestämt att den ska få bli innekatt, mysigt. Nu ska jag krypa ner under täcket och se på en bra film, sen blir det städa rummet (jag lova mamma det)


Vi ♥


En underbar start på lovet

Gårdagen spenderades som sagt hos Martins moster och idag var det match, blev förlust så ingen idee att skriva om den matchen. Har inte så mycket att skriva om idag mer än att jag njuter av lovet. I morgon ska jag i alla fall spendera halva dagen med Emmi och Cissi och på kvällen blir det 18-årsfest för alexandra och madde. :) Nu ska jag krypa ner under täcket och mysa med min älskling ♥

Jag har alltid lika kul med dej, min Martin
Bilder från en underbar helg ♥






tävling om vem som kan gapa störst ?





:(

Riktigt dålig uppdatering nu på sista tiden men hinner faktiskt inte skriva nu heller, ska till Martins moster på kalas. Herrråååå ♥

help me with the dresses!!

Hejsaan!
Skön skoldag, hade sovmorgon till kl 12, sen gick jag en timme och sen sluta vi för dagen.
Kom nyss hem från stan jag, Madde och Alex har sprungit runt som galningar för att leta klänningar till 18års festen. Nu skulle jag faktiskt behöva lite tips från er. Själv hitta jag en på bikbok (den på bilen) fast jag vill ha den i svart. Har ni några tips på fina klänningar så skriv gärna. Temat för festen är elegant, svååårrrrttt ;)

Förövrigt så ska jag till frisören i morgon, blir mörkbrunt och en lång hårförlängning på det ni får se resultatet i morgon :)



This in black?

Let the music play, he won't get away

Hejsaaan!
Oj, lite dåligt utav mig att inte skrivit på så länge men ärligt talat har jag haft fullt upp. Idag är det i alla fall måndag och det måste vara den värsta dagen på hela veckan. Men idag var den helt okej. Dagen började med att vi missa svenskalektionen för att vi skulle på teater. Efter det var det lunch sen en lektion kvar och det var estetisk verksamhet vilket betydde smink och naglar wiii. Efter skolan slutade så åkte jag in till stan, blev lite smått och gott från butikerna sen även fika med en gammal goding. Nu är det snart dags för träning så måste byta om osv..

Juste en riktigt rolig nyhet är att jag fick praktikplatsen hos hårfixarna inne i stan. Blev superglad när dom ringde :D Ska även dit och fixa mitt hår på onsdag. Blir mörkbrunt, vad tror ni om det :P?



Leggins och hårband: Bikbok
Stickad tröja: Gina

time to sleep

Nu ska jag sova, men det blir väl inte allt för länge eftersom Martin skulle ringa efter sin träning och det är ju snart. Får se om han kommer och sover här inatt med, man vet ju aldrig. ;) Men jag ville bara säga godnatt och sov så gott ♥



Korthårig :)

Skolkorten

Hejsan!
Kom nyss hem från träningen och innan det var det en seg dag i skolan. Jag tänkte precis hoppa in i duchen men jag kom på att vi fått skolkorten och ni kanske var lite sugna på hur se ;)? med tanke på att jag försov mig den morgonen så blev det bättre än väntat, alltså helt okej :)

FRISÖRERNA SAGOFÉN ♥



Ica

Jag har alltid älskat ICAs reklamer men den här var fan bäst hitils. ;)


Nothing to do

Godmorgon!
Vaknade med martin för ett tag sen men han begav sig till gymet väldigt fort. Just nu sitter jag här och gör ingenting. Får se vad som händer idag men just nu har jag inget roligt att skriva..

You'll stay forever in my heart

Sitter hemma hos Martin nu och väntar på att pommesen och korven ska bli klar. Som sagt så spelade ju Martin match ikväll och det blev vinst för deras del med 6-3. Ikväll blir det bara en massa mys, och i morgon blir det en heldag på stan för mig och Martin. Nu ska jag mysa framför Idol med min lilla pojke :) ♥

Visst att jag älskar katter, men när man är hos Martin och ska ge katterna mat så förvandlas dom till vargar!!
Kanske 1 katt för mycket, eller vad tror ni? Ska ju också tillägga att dom katter som ni ser på bilden är inte alla som finns här ute på landet ;) Jag gillar att bo här ute på landet :)♥





You're the one for me, the only one

Godmorgon!
Vaknade hemma hos Martin nyss, fast själv då :/. Han är i skolan medans jag själv har studiedag så nu kan jag bara ligga här hemma och mysa. Har 2 bra filmer som ska ses innan Martin kommer hem igen så det ser alltså ut som att det blir en heldag i sängen för mig, helt okey. Senare ikväll så har Martin match så det blir att åka och se den sen.
Nu blir det mys med katten Kajsa och 2 bra filmer, ♥


serious school day

Vissa utav er komunala skolor påstår visst att johnbauer gymnasiet är som ett dagis där man inte lär sig någonting. Vissa dagar kan jag faktiskt hålla med om att det stämmer, och idag var ett tydligt exempel på det. Men visst har vi alltid roligt på JB, :)

Här har ni 3 goa vänner ifrån min klass. Dom håller på med ett väldigt seriöst skol projekt måste jag säga :)


Love is something really true

Godmorgon!

Nyss gjort min redovisning i skolan om att starta upp ett eget företag och det gick faktiskt bättre än väntat. Resten av dagen ska jag spendera vid mitt dock huvud, blir permanent och föning idag ;) Idag slutar jag klockan 3 men eftersom jag har träning vid halv 5 så stannar jag kvar i skolan för mellis (hoppas skolan serverar något gott) med Carro och Frida. Efter träningen ska jag hem direkt. Kasta mig in i duschen innan min kusin kommer förbi för att klippa sig. När det är klart blir det packa väskan för att åka till Martin och där blir det mys hela kvällen, det var ett tag sen sist nu..
Studiedag i morgon med, riktigt skönt!




Du är allt för mig, Martin Andersson

keep smiling keep shining

Tandställningen är borta och det är en otrolig lättnad, här har ni resultatet :)






Love is a bird on golden wings

Sitter i skolan och har engelska nu, min ända lektion idag. Jag och Jossie sitter och förbereder oss för vår redovisning och med vår flytande engelska ska det nog gå riktigt bra :) Efter skolan ska jag hem direkt för då är det plugg som gäller, ska läsa och skriva om vår dåliga bok vi fått i svenskan. Efter allt plugg ska jag lägga böckerna åt sidan och ha en mysig kväll framför kanal 5. Har ju också lovat att lägga in en bild på mina tänder och det kommer senare idag. Hörs sen ♥

I'm fighting for this boy

Gokvälll ♥
Dagen började med att jag vaknade upp bredvid min älskling. Han skulle spela match vid 12 ute i kärna hallen så vi åkte dit. För hans del blev det vinst med 11-7 och det var en riktigt bra och spännande match måste jag säga. Efter Martins match spelade även min lillebror i samma hall så vi stannade kvar och kollade på honom, vinst även för deras del. Efter en heldag i en hall så åkte jag hem till mig för Martin behövde plugga. När jag kom hem så fick jag klippa min bror och efter det blev det lite pluggande.
Eftersom det är kanelbullensdag idag har min mamma självklart köpt massa bullar. Så nu ska jag ner och hämta en bulle sen blir det mys under täcket till en bra film.
Just det, jag har ju tagit ut min tandställning nu, har inte tagit någon bild än men det kommer ;)


Martin, remember I LOVE YOU ♥


What kinda dream is this?

Hejsan.
Har nyss tagit en varm dusch hemma hos Martin. Spelade ju som sagt match idag mot örebro och det blev vinst för våran del, kanske inte så bra spelat utav oss i första perioden men andra gick ändå hyfsat. Resultatet blev 29-15 eller ngt liknande, rann iväg rätt så mycket i andra så minns inte direkt siffrorna ;)
Nae nu ska jag gå och mysa lite med Martin, hörs senare eller i morgon♥

you won't be lonely

Hemma från skolan nu, blir inget långt inlägg nu för jag ska mysa med älsklingen men jag tänkte slänga in en bra låt, lyssna och njut ;) Tyvärr fanns inte orginal vidion som man kunde kompiera men men.. <3

 

a bed of roses

Herregud vad trött jag är, längtar bara hem till min sköna säng ingen. Krypa ner under täcket med älsklingen. ♥ Men nae skola är det som gäller. Halva dagen har ju nästan gått nu, slutar 3 idag. Efter skolan blir det direkt hem sen blir det en hel mysig kväll med älsklingen. Nu måste jag jobba, hörs kanske senare :)


RSS 2.0