Första doppet avklarat

Vilket väder!!! Det kan ju inte bli bättre. Jag och älskling hade en helt underbar dag igår. Massa mys under dagen med god mat på stan osv. På kvällen kom familjen Ritzmann och Axell hit för att grilla lite. Efter det så stack ja och Martin till Tim. Där var det fult av folk. Det blev i alla fall en riktogt bra kväll. I morse så vakna vi runt 10. Då gick jag ner och gratta mamma på mors dag. Hon hade fått en spikmatta och var jättenöjd. Jag och Martin var ju bara tvugna att prova. Det gjorde ont som bara den i början men efter ett tag blev ma nhelt avslappnad och det var riktigt skönt. När vi hade lekt färdigt med spikmattan så gick vi ner och gjorde en massa frukost och satte oss i solen och åt. Efter en stund kom mormor och morfar o hälsade på lite. Blev lite fika innan jag och Martin åkte ner till himnabadet, där vi även träffa lite annat folk. Jag gjorde mitt första dopp idag med. Och det var verkligen bara ett dopp. Upp och ner fort fort.. Men nu har jag det gjort i alla fall. Nu ska jag börja fixa lite saker inför morgondagen och sen ska jag se ifall jag hinner slå in Martins present. Han fyller ju år på tisdag sen rackarn. Men jag skriver i morgon igen !!


A nice daay in the sun

En underbar dag i solen med älsklingen, mat och massa mys. Tänkte inte skriva så mycket idag för jag ska snart iväg igen men bilder säger ju mer än 1000 ord så titta på dom istället ;)


Hamnfesten?

En seg torsdag och regnet öser ner utanför. Dagen började med lite sovmorgon innan det var dags för att åka in till trädgårdsföreningen för att spela volleyboll. Det var kul til en början innan ösregnet kom och hela klassen stod och gömde sig under ett träd. I alla fall, åkte till skolan och hade en lektion svenska sen åkte jag hem. Och just nu sitter jag här och laddar upp mig för träning. Känns lite sådär idag eftersom regnet öser ner här ute. Känns inte så lockande precis med det är vell bara att ligga i. Efter träningen ikväll ska jag till Martin och sova.
Helt fel är det ju inte heller att det ska bli 25 grader varmt och sol i helgen. wweeeiii ♥

Är det någon utav er som hört någonting om hamnfesten? Det ska ju vara under fredagen och lördagen här i linköping. Eftersom man inte hört så mycket om det så kanske det inte är någonting att ha. Men jag läste på deras hemsida och då fick jag en bra uppfattning om det i alla fall. Man kunde få prova på vattenskidor, vattenskoter. och massa annat. Och så som jag med läste var festivalen typ för att hylla stångån och det som finns runt omkring. Ska någon utav er dit :) ?


So fresh so clean så på

Jag har nog aldrig i hela mitt liv haft en sådann träningsverk i benen. Det hela började med att jag och Martin gymma i helgen, och efter det så var det försesongen i handbollen som började. Herregud.. Igår var vi i alla fall lediga från allt tränande men i dag ska vi köra styrka & kondition i vidingsjöspåret igen. Jag vill inte ens tänka tanken på hur mina ben mår i morgon. Just nu vet jag knappt om jag kommer ta mig runt i spåret. Desse och jag halta runt som om vi bajsat på oss idag och så fort vi skulle ut på rast så tog vi hissen istället för trapporna. Nu sitter jag här och laddar för träning om 2 timmar och jag ska snart börja ösa på med linnement och få upp värmen i benen lite.
Jag och Martin bestämde oss för att vi skulle gå ut och äta på lördag. Så om ni har några bra tips på något mysigt ställe i Linköping så kan ni ju kasta in en kommentar. Nu ska det laddas inför träningen, önska mig lycka till!!


How it was supposed to be

Vilket fantastiskt väder det vart idag. Hur varmt som helst och jag fick till och med lite färg på armarna när jag satt ute på matrasten. I morse vakna jag upp och var helt förvirrad, jag såg mig runt lite innan jag insåg att jag vaknat upp i Martins nya stora säng, haha. Rätt illa när den är så stor att man tappar bort sig själv. I alla fall, åkte in till skolan för att ha en extremt slapp dag med bara frisörteknik. Efter det så gick jag och Alexandra på stan en sväng, jag hittade bland annat ett par svarta chinos och sen ett diadem med en rosett på om nu förstår. Bilder på det kanske ni får se senare. Nu är jag vrålhungrig efter en lång dag, så jag ska ner och göra mig lite smoothie, krypa ner under täcket och se en film.


Kvar i nått jag lämnat

Söndag igen och det känns hur tråkigt som helst. Vill bara spola tillbaka hela denhär veckan och börja om. Men så går det ju inte riktigt till så det är bara ta ett djupt andetag och börja om. Snart sommarlov ju..
I morgon börjar försesongen, känns faktiskt rätt skönt, jobba lite extra nu innan sommaren kan ju inte skada till beachen 09, hihi :) Och detdär med beachen hoppas jag verkligen på nu. Som sagt så satt jag och Martin och leta massa resor igår, får se hur det slutar men jag hoppas som vanligt på ett lyckligt slut.
I morgon blir det skola, sen tänkte jag åka förbi stan en sväng och se om jag hittar någon fin klänning. Efter det så blir det ju som sagt träning. Och efter det ska jag hem och inviga Martins nya säng :)
Juste Martins present är klar nu med. Skönt, jag som alltid brukar vara ute i sista stund annars, min lilla plutt blir ju 17 den 2 juni. Ni får se en bild på vad han fick då :)
Och juste, jag har en stor hemlighet pågång också. Men det får ni veta mer om ifall ni fortsätter följa bloggen. ♥


35 underbara månader

Helgen har vart toppen, har spenderats med älsklingen hela tiden. Har vart träning mys och massa annat. För övrigt så har vi vart tsm i 35 månader idag och det borde vell ändå vara värt ett grattis? Vi har också suttit och kollat på massa resor, för i sommar ska det bära av till något riktigt varmt och fint ställe sådetså,!! Nu ska han och jag krypa ner under täcket och mysa till någon bra film. Det blir ett väldigt kort inlägg idag men jag tänkte att jag skriver lite mer om helgen och så i morgon kväll. ♥

Inspirerad

Kommer ni ihåg låten kitty kat som beyonce gjorde? I morse så fick jag massa inspiration utav sminket som dom använder sig utav så jag bestämde mig för att prova. Resultatet blev såhär och ska då föreställa leopard, Bilden blev väldigt mörk men kameran är så.



vad tycks ? :)

hej hej här sitter vi och har det bra på trottoarkanten



Helt klart den bästa dagen på länge. Mötte upp mina underbara vänner Olivia, Issa och Alexandra kl halv 8 igår morse. Vi satte oss på en buss och åkte till Göteborg. Efter en grym resa med mycket skratt var vi framme. Vi gick några timmar inne på nordstan för att sedan ta spårvagnen till Liseberg. Vi valde en perfekt dag att åka på att man kan ju inte heller klaga på vädret. regnade kanske 1 timme under hala dagen resten var sol. Men som sagt en bra dag att åka på för det var inga köer, och när det väl var det så var det ca 5 min. På balder i slutet var det 0 min och jag tappade till och med räkningen på hur många gånger vi åkte den haha. Efter Liseberg var det dags att ta bussen hem. Den gick därifrån vid halv 12 vilket betyder att vi var hemma i Linköping vid halv 4 på natten. Det var velt sjukt att stiga av bussen då, man visste inte vad man höll på med men som tur var så hade jag Issa som hjälpte till. Vi satte och på en trottoarkant och hade det rätt bra faktiskt, bara att det var lika kallt om stjärten och ögonlocken höll på att trilla av kändes det som. En kille gick för bi och kolla lustigt på oss men vi sa bara "hej hej här sitter vi och har det bra på trottoarkanten" och ett asgarv efter det. Som sagt humorn var på topp 10000, man garva ju åt ingenting. Jag hade i alla fall världens underbaraste dag och det ska jag tacka mina vänner för ♥
Mer bilder kommer när Issa skickat dom :)


Underbara vänner ♥


Jag vann :)

mysa mysa mysa ♥

Sista np i matte idag, riktigt skönt att ha allt avklarat, sen hur det gick får vi ju se senare. Jag tänker faktiskt inte skriva så mycket idag. För nu ska jag och martin mysa lite framför tv:n sen så ska jag sova och ladda inför Liseberg med Issa, Alex och Olle i morgon. Bilder kommer. Nu ska jag mysa mysa mysa. ♥

Missing the sun

Jag hatar verkligen detta väder. Det gör så att humöret sjunker till botten och man har inte någon lust att gå utanför dörren. Dagen började i vilket fall med skola. Rätt så slapp dag ändå, mest klippning som gällde. Slutade vid 3 och tänkte då åka in till stan en stund men jag kände inte för att gå på stan idag. Regn och kallt lockade mig inte, så istället åkte jag direkt hem och kröp ner under täcket och här ligger jag fortfarande. Jag har bestämt mig för att gå ut och springa senare, kan ju inte ligga i sängen och slöa hela dagen. Ikväll kommer Martin hit och sover, alltid lika mysigt. ♥

What is love?

Det är lustigt vilken stor plats just en person kan ta upp i sitt hjärta. Jag har en person som betyder verkligen allt för mig och tar upp hela mitt hjärta och det är Martin. Varje gång jag är ifrån honom så känner jag att det fattas någonting och man känner sig osäker och nästan lite rädd. Jag tycker att det är lustigt att man kan känna det så tydligt. Känslan mellan att ha honom här och när han är borta är så olika. Men jag vet nu att jag måste ha just denna person i mitt liv för att vara lycklig. Varje gång jag ser honom blir jag lycklig, jag känner mig säker och orädd men det bästa utav allt är att få känna sig älskad.
Men vad är kärlek egentligen? För mig är det inte alla pussar och kramar. För mig är det att se Martin lycklig. Att se Martin le gör hela min dag bättre. För så länge han är lycklig så är jag med det. Jag gör vad som helst för att "kärlek" ska fortsätta och att min Martin är lycklig!   
jag älskar dig Martin, 23/6-2006






Jag tänkte lägga in en text som martin skrev till mig för ett tag sen. Det är världens gulligaste berättelse om hur vi träffades :)

Jag springer efter henne ner till poolen, hon hoppar i och jag stannar upp bara för att få se henne komma upp över vattenytan, hon drar bort håret o tittar på mig, jag blir helt varm, innan var de mer pirrigt men nu känner jag mig varm. Jag hoppar i och simmar efter henne, hon simmar iväg men jag får tag i henne och ja hör hennes skratt precis innan jag drar ner henne under vattnet, hon kommer upp och ser lite halvt tjurig ut och min instinkt säger mig att simma fullt bort mot kanten, men hon får tag i mig och de är bara ta ett djupt andetag och inse sitt öde, jag kommer upp över vattenytan och ser henne le mot mig.

De är väll så här man gör när man gillar någon, försöker få all hennes uppmärksamhet och nästan vara lite irriterande men på ett bra sätt? Jag vet faktiskt inte men de funkade den här gången i alla fall <3

I can't give you the sky

Jag inte har hunnit skriva så mycket i helgen men har haft fullt upp. Igår så konfirmerade sig Martins lillebror Henrik så vi var och kolla på det. Efter så åkte vi och åt jättegod mat med hela släckten. Efter det åkte vi hem till Martin igen och han och jag tog en jättelång promenad runt vimarka. När vi kom tillbaka så kände vi för att baka chokladbollar så det gjorde vi. Men när dom väl var klara var det ingen som åt? haha. Iaf på kvällen kom Leckan och gjorde oss lite sälskap. Kollade på eurovision och åt massa onyttigt. Leckan åkte hem och jag däcka direkt. Martin satt vid datorn ett tag innan han kom och tvinga upp mig mitt i natten för att jag inte skulle glömma borsta tänderna. Efter det så somna vi iaf. Vakna upp i morse och fick lite frukost på sängen, gullit. Efter det så var det bara slappa som gällde innan vi åter igen gick ut för en jättepromenad runt vimarka. Men idag vart det en ovanligt lång runda men det var väldigt skönt. Kl 2 åkte jag hem för att Martin skulle in till gymmet.
Nu sitter jag här och har precis fixat mig lite. Vi ska nämligen till familjen Ritzmann och äta lite gott, och såklart fira Nathalie. Hon konfirmerades ju också igår. Nu måste jag gå, men skriver mer i morgon så glöm inte att kika in då med :) ♥


Det vackraste jag vet är att se dig när du sover



Ingen vidare skoldag, har vart mycket tjafs i klassen men så blir det väl när man bara är tjejer. Inte ens oscar står ut med alla pms tjejer längre haha. Iaf slutade skolan 40 min tidiage än vad vi skulle. Riktigt skönt att åka hem, för där väntade älsklingen på mig. Jag packade en stor väska med kläder för att hans lillebror konfirmeras i morgon och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig så jag tog med halva garderoben istället. Vi tog moppen hem till Martin. När vi kom hem dit ringde jag ett långt samtal till Alexandra för hon ville prata och reda ut lite grejer som skett. Men nu verkar allt vara bra igen så det är skönt det.
jag som trodde att jag hade haft en jobbig dag hade visst helt fel, martin la sig i sängen för en halvtimme sen och sover nu som en stock. Men jag vill inte väcka honom för han är ju bara för söt. Så jag låter han sova ett tag till iaf.
Nu ska jag se efter om jag hittar någon bra film att se på så länge. Ha en bra fredagskväll så hörs vi senare. ♥

Kvälls smoothie

Har inte kunnat skriva någonting i dag för att min dator har vart sönder. Men så klart så fixa Martin den så nu fungerar allt bra igen. Orkar inte skriva så mycket om dagen nu för att klockan är rätt så mycket redan. Men det bestod bara utav skola, så ingenting speciellt. Nu ska jag bara dricka upp min kvällssmoothie sen ska jag och Martin se på någon film, sen sova. Hörs i morgon :)

Martin, jag älskar dig ♥

Do you wanna know a secret?

Jag tänker börja dagens täxt med att säga hur mycket jag hatar matte. Vi hade nationella prov i dag och det känndes som att jag var ute och cykla i en helt annan värld. Vi får vell se hur resultatet blev senare, men fan för matte!!
Efter provet så fick vi sluta. Jag tog tåget hem direkt och var hemma i min mysiga säng igen vid kl 10. Efter ett tag där så bestämde jag mig för att åka till affären och handla lite. Så nu ligger jag här med redbull, vindruvor och naturgodis och ska snart starta upp ett nytt avsnitt av oth. Men innan jag gör det tänkte jag berätta lite om gårdagen. 
Jag kom till montlé och där kände man lustigt nog nästan alla modeller så det var ju lite kul. Vi fick lite att äta sen så började dom att fixa. Eller aah, hon förberedde lite så att hon skulle slippa det på själva visningen. Sminket och så fixade dom med innan. Det var en kul kväll, kanske lite segt med all väntetid men ändå. Min frisyr blev fantastisk och det sjuka var att jag fick behålla allt löshår!! Kan ni fatta hur glad jag blev?  Men nu så ska jag inte skriva så mycket mera, det bara tråkar ju ut er. Men som sagt: Bilder säger mer än 1000 ord så titta på nu ;) ♥




Här blir Matilda fixad


Några utav tjejerna innan vi skulle gå till själva visningen


Jag skulle bli fixad först av alla, så det var bara sätta igång



Mitt hår


Mina ögon


Mitt hår som jag även fick behålla :)


När visningen slutat


mums för håret

Helt ekelt en underbar kväll ♥

I believe that everything happens for a reason



Mmh, hur underbart är det inte med en dag ledigt ibland. Vaknade i morse av att Martins klocka ringde, han slog av den på snoze några gånger innan han gick upp. Själv låg jag kvar och myste under täcket eftersom jag har en ledig dag. Precis innan Martin gick till tåget så kom han och bombarderade mig med massa pussar. Efter det försvann han och jag kunde somna om. Jag vaknade igen runt 10 och då bestämde jag mig för att gå ut och gå en lång runda. Jag klarade bara en och en halv timme sen började magen kurra som bara den. Det var då dags att gå hem och sätta igång med frukosten. Jag gjorde frukost, startade datorn och såg ett avsnitt av oth. Nu sitter jag här och ska snart in i duschen, sen lär jag vell stå och gräva ut halva garderoben innan jag har hittat vad jag ska ha på mig ikväll på modevisningen. Som sagt dom fixar bara med håret, kläder fick vi fixa själva. Kul, man får ju inte lite panik, hihi. Vi får se vad jag hittar på. Men nu måste jag börja fixa. Bilder och så kommer i morgon eller något :)

 

mmmuuumms, frukost är nog det bästa som finns ♥


Hårmodell i morgon

Det var riktigt segt att kliva upp ur sängen i morse, men efter många snoze så var jag uppe. Blev att skynda sig på massor för att inte missa tåget. När jag kom till skolan så hade vi genomgångar och sedan permanentrullnings prov. Det kan nog vara det tråkigaste innom frisör yrket men efter en tid med jobb så slutade mitt betyg på mvg och jag är jättenöjd. Efter skolan så åkte jag, Alexandra och Olivia till swedbuss för att boka våra biljätter till göteborg och nu är det klart. Nästa onsdag åker vi tidigt på morgonen för att hinna med lite shopping, sedan blir det liseberg en heldag och efter det en lång och seg bussresa hem. Vi åker hem från göteborg vid halv tolv så vi får vell räkna med att vara hemm runt halv fyra mitt i natten. Men det kommer bli en grymt kul och värd dag med dom bästa.
Juste!! Minns ni att jag sa att jag skulle vara hårmodell för montlé ? Om ni inte minns så gör det faktiskt inte så mycket, egentligen ingen stor grej men för mig är det en väldigt rolig sak att få vara med om. I alla fall så är jag ledig från skolan i morgon och då senare på kvällen ska jag åka in till montlé och blir fixad innan visningen börjar. Håll tummarna för att jag inte snubblar eller ngt, hihi !
Nae nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Kom nyss hem från spåret faktiskt, riktigt hurtigt av mej. Men doften av mig är vell mindre god, och med tanke på att Martin kommer om en halvtimme eller något så är det väl bäst att duscha. Men jag skriver mer i morgon innan visningen. Sen kommer det säkert också komma upp bilder ifrån den.


Nya skorna



Dom nya skorna som jag köppte i Stockholm :)

Stockholm

Mamma kom upp ock väckte mig kl 7, det var dags att kliva upp för att åka och spendera en hel lördag i stockholm. Efter mycket om och men fick också Martin ändrade planer så han bestämde sig för att följa med och det var en himla tur det. Vi gick på stan ett tag innan sm final matcherna. Det blev bland annat ett par nya skor för min del. Efter en lång dag på stan så åkte vi till globen, Där var det sm final matcherna i handboll som pågick ända fran 4 till typ halv 9. Dam machen var sådär inte världens drag på kanske. Men herrmatchen var hur grym som helst. Efter matcherna åkte vi hem till lilla Linköping igen. Vaknade upp hos Martin i morse och han tvingade med en inte allt för glad Malin med ut och gå. I morse ville jag verkligen inte men envis som han är så skulle han ha med mig. Efter promenaden blev det lite mys och ommöblering i hans rum innan jag skulle åka hem. Nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska göra resten utav dagen, men någonting får jag hitta på. Nu ska jag ner och äta. Kanske skriver mer senare!!


glooobbeen ;)


Äntligen helg

Paaang!!!! säger det ju bara sen har en ny vecka gott. Så himla skönt med fredag igen. Det känns som att veckorna bara rusar förbi nu och det är ju helt underbart, vi räkna ut idag att vi har 20 skoldagar kvar, hur härligt låter inte det? Helt underbart ju. Snart är också alla nationella prov avklarade med, bara matten kvar och det är nesta vecka. Men det ska man ju inte tänka på nu eftersom nu är det en perfekt helg som väntar. Ikväll blir det vell kanske sådär. Ensam hemma en fredag lockar kanske inte så mycket men eftersom Martin skulle lana så finns det inte så mycket annat att göra. Det blir iaf Stockholm i morgon wwwiii. Men även då utan Martin... Men det kommer nog bli en toppen dag ändå. Nu ska jag mysa lite framför oth och senare ikväll en bra film. Så hörs vi kanske i morgon




globen och handboll i morgon kväll :)

Martin ♥

I can't stop this feeling deep inside of me. Boy, you just don't realise what you do to me. When you hold me in your arms so tight. You let me know everythings all right. I I'm hooked on a feeling Im high on believing. That your in love with me..


Sagofén laddar upp för np

Jag vet ju såklart att ni vill se lite bilde från igår ikväll men ska jag vara ärlig så tog jag inte så många men jag ska lägga in dom jag har. Iaf det var en kul kväll med många helt sjuka saker. Mycket skratt och prat med bästa flickorna från klassen sagofén tack för det flickor. En bra uppladning inför nationellaprovet eller vad tycker ni? ♥
Just nu sitter jag och väntar på att min lilla knutte ska komma. Biffen Martin har ju blivit gymnarkoman och är där jämt nu förtiden, men men jag klarar inte ;) I alla fall ikväll blir det lite monster vindruvor och hockey tror jag han nämnde någonting om, alltså så består hela torsdagskvällen utav mys med den bästa. ♥
Juste, nu på lördag så är det ju handbolls sm i globen som vi tjejer från laget ska åka och kolla på, får se om martin också kanske följer med, han har nämligen lite problem med att bestämma sig. Men men han har ju ett tag kvar på sig. Men jag hoppas verkligen att han följer med, då skulle ju dagen bli perfekt :)  Men iaf Stockholm blir det för min del. Får se om vi åker upp lite tidigare bara för att gå på stan en sväng eftersom första matchen börjar inte förns vi 4, sen är den andra vid sju någon gång. Men det blir nog en toppen dag den med, men det får ni höra mer om lite senare. Nu ska jag mysa ner mig lite under täcket innan Martin kommer!!!!!!





Haha, jaa så här såg våran onsdag kväll ut :)


sexpartytonight, gggrr^¨

Hinner inte skriva så mycket nu, ska springa till stationen snart för att åka till jasmine på sexparty. Om jag kommer hem skapligt så kanske jag skriver något om dagen annars så gör jag det i morgon. Hoppas ni får en kul kväll för det kommer jag få med mina toppentjejer :)♥

jag älskar martin mer än ngt annat ♥

sexparty?

Jag ska snart ge mig ut på min kvällspromenad men jag tänkte att jag skulle skriva lite först. Dagen har bestått utav skola, hade ett stort prov på hela boken i morse men jag tror att det gick rätt så bra faktiskt. Efter provet hade vi massa klipp och föntekniker innan vi slutade. Efter skolan åkte jag hem, hade planerat att gå på stan egentligen men jag var för trött för det idag så jag ska ta de i morgon istället. Så ikväll har jag inte gjort ngt specillet, försökt att göra en ny header, nyss fått hem ett nytt pogram så detgär var bara en provbild, ska fixa sen med lite mer och häftigare bilder. Men det tog sån tid så jag orka inte hålla på mera.
Juste i morgon har ni några tips på "porrutklädningstema" :S? Jag ska nämligen till en klasskompis på sexparty. Och dit kommer bland annat en tjej från lustgården som ska sälja och visa massa grejer. Hahah aa låter helt sjukt men med tjejerna i klassen kan det nog bli riktigt kul. Men om ni har några tips så kan ni ju säga till ;)
Nej nu ska jag faktiskt ta och röra mig ut mot spåret, ha en bra kväll ♥

Adidas



lite suddig bild men det är i alla fall den nya adidas tröjan :)


Tiden går för fort

Och så var det söndag igen, fy vad helgerna går snabbt. Igår kom iaf älsklingen hem så det blev massa mys hos honom på kvällen och sen sov jag där. I morse gick vi upp, gjorde lite frukost och kolla på disneychannel, och självklart var det martins favorit film som gick "high school musical" det är sjukt alltså han ligger med öppen mun och dreglar hela filmen igenom ;) Efter att filmen var slut bestämde sig martin för att vara lite man så han åkte och gymma. Jag orka inte följa med men jag gick ut och sprang hemma istället. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen plugga lite innan martin kommer.


Underbara väder

Skönt att sova ut länge i morgon tänkte jag igår kväll. Men dum som jag är hade jag ju inte ställt av alarmt som jag brukar ha till skolan så det börja ju tjuta vid halv 7. Jag lyckades i alla fall somna om men vaknade runt 10 utav att jag var jättepigg. Så då bestämde jag mig för att vara lika duktig som alltid och jag satte på mig joggingskorna och gick snabbt snabbt i en timme. Det är ju någonting som jag och Martin brukar göra, men nu när han inte är hemma så fick jag kämpa mig igenom det själv. Faktiskt mycket tråkigare då, ingen att prata med och ingen som peppar än heller. Men jag klara ju det så det var ju bra. När jag kom hem vid typ halv 12 så åt jag massvis med frukost. Efter det blev det att byta om till bikini för att lägga sig och sola i det fantastiska vädret. där låg jag i ca två timmar, jag till och med brände mig i ansiktet. Så då bestämde jag mig för att sätta mig i skuggan ett tag för att börja plugga lite inför frisörprovet på tisdag. Efter det så tog jag och pappa bilen för att övningsköra. Och självklart skulle vi ut på den smalaste vägen, och hur lätt är det när man är nybörjare, inte så kul att möta någon direkt men det gör man ju självklart. Pappa tycker själv att han är väldigt lugn när han sitter bredvid mig men jag kan ju inte riktigt hålla med om det. Han hetsar som bara den och sitter och tjatar om dendär koplingen hela tidien. Och sen så måste jag helt plötsligt stanna i uppförsbacke och bilen börjar rulla bakåt haha. Som sagt det är inte lätt att vara nybörjare, men pappa gört ju inte alltid lättare. Men vi kom ju hem tillslut och det här är ju en rolig sak att skratta åt efterråt. Kvällen avslutades med grillning och tv i soffan med mamma och pappa. Nu ska jag se några avsnitt av oth innan det är dags att sova. Godnatt !!

Nu längtar jag faktiskt massor tills i morgon kväll för då kommer min Martin hem.
Jag har saknat dig massor ♥


Valborg

Haha, det finns verkligen ingenting att säga om denhär kvällen, den var verkligen kass. Eller det började helt okej, men jag gjorde helt fel beslut i att åka in till stan för det var bland det tråkigaste jag gjort på länge. Iaf jag åkte tidigt hem för jag ville inte vara kvar där längre. Så nu ligger jag i min säng med mitt varma och mysiga täcke på mig. Det ända som saknas ikväll är Martin men han får jag ju sova med på lördag. Iaf nu ska jag försöka sova bort min förkylning. Jag hoppas att ni hade en bra valborg iaf!!


RSS 2.0