Praktik

Jaha då var den första dagen på praktiken avklarad och om jag ska vara ärlig så var det riktigt kul och mycket lärorikt. Desse fick äran att klippa mig och eftersom mitt hår var så slitet och att min förra frisör klippt så snett så fick hon klippa av allt till axelhöjd, men som sagt det behövdes, och det vart faktiskt riktigt bra tillslut, tack Desse. Måste säga att det tar på kroppen och huvudet att "jobba" en hel dag. Oftast brukar man vara trött när man slutar skolan, men långa dagar på praktiken är faktiskt rätt så jobbigt det med vill jag lova. Idag kom vi hem vid sju, träffade älsklings Martin en snabbis innan jag skulle ut och springa, så nu sitter jag här svettig och äcklig efter en joggingrunda. Hade tänk att hoppa in i duschen nu. Efter det blir det krypa ner under täcket med one tree hill och lite senare ikväll "ballar av stål" och det får ni bara inte missa för det är så sjukt kul. Ha en bra Måndagskväll och sov gott sen :) ♥





Lite bilder från salongen jag är på Barberar`n i Norrköping :) 

Wipeout själv?

Jaha, då sitter man här hemma själv utan någon Martin?
Det har liksom blivit en vana för oss två att spendera söndagsvällen hemma hos honom, med någonting gott att äta samtidigt som man ser på tv pogramet wipeout som börjar kl 8, men inte ikväll, han är hos sin moster som fyllt år. Det kommer antagligen inte att vara lika roligt ikväll för man kan ju inte sitta och skratta själv så jaa jag saknar Martin. Men om jag har en nedrans tur så kommer han och sover här inatt men om jag känner honom rätt så är vell det ca 5% chans eller ngt ;) Aja nu ska jag faktiskt kolla på wipeout i alla fall, hoppas ni har någon där hemma att skratta tillsammans med.
Jag älskar min Martin

Juste i morgon ska jag på praktik. Ska vara på salongen barberarn i norrköping. Så vi hörs vell i morgon :)

Tidigmorgon

Kl är nu 08:10 på en lördag och jag är vaken? Martin ligger brdevid mig och sover fortfarandre, och jag låter honom göra det att tag till annars blir han så tjurig. Får se vad vi hittar på för någonting idag, har inte planerat någonting än. Nu ska jag iaf se några avsnitt av oth innan plutten vaknar. Ha en bra lördag!!

en sak till: martin prutta nyss och det lukta bajs ;)


Målarkväll

Simhallen i morse var faktiskt ganska kul, jag och desse plaska runt i vattnet ett tag innan vi gick upp och tog en pommestallrik. Vidare till skolan där det väntade en tre timmars lång svenskalektion. Efter skolan åkte jag hem och roade mig lite med oth innan älskling kom.

Juste, jag håller ju på att göra om mitt rum, och ikväll hjälpte Martin mej att måla blommor på väggen. Han såg hur bögig ut som hels när han stog och formade blommor ;) men man får ju tacka för hjälpen iaf för han var faktiskt riktigt duktig. Förutom att vi stått och målat på väggen så har vi ätit vofflor, kollat lite på tv eller ja, martin kollade på innebandy medans jag sov en stund. :) Nu ska vi snart gå och lägga oss, skönt med fredag i morgon !!



Nemen titta så fint det blev. Det här är vad vi har sysselsatt oss med denna torsdags kväll, tack för hjälpen älskling :)♥


Underbar natt

Har haft en underbar natt bredvid min älskling, så skönt att sova när man har någon som ligger och håller om en. Och så finns det ju inget bättre än att vakna upp med någon så söt som en nyvaken martin vid sin sida :)

Jag hade sovmorgon idag skönt. Ska snart ta tåget in till simhallen och plaska lite i vattnet med min klass. Efter det så har vi bara en lektion "svenska" sen ska jag in till stan och möta upp Martin som slutar skolan. Sen hem och mysa lite mer innan vi ska sova här en natt till. Nu måste jag dra mej mot stationen. Ha en bra dag!!

Skor



dagens kap var ju söta skor från h&m 98kr ;)<3

<3

Hejsanhoppsan, inte kunnat skriva på ett tag, har vart lite upptagen. Iaf igår var jag på stan med Desse en stund innan vi tränade step med kondition på feelgood. Efter det gick vi och åt på salladsbaren sen hem för att ladda om inför träningen.
Idag har min dag sett ut ungefär likadant som i går. Va i skolan sen gick jag och Desse på stan igen. Desse klippte sig sen så åkte vi hem till henne en snabbis innan träningen. Men det bästa idag är ju att älsklingen är här just nu. Ska sova här inatt med, mysigt ♥

JagälskardigMartin

Idag har jag och Martin 33 månader och det är helt underbart ♥

Du vet vell att du är det bästa som hänt mig? När du vart en del av mitt liv förändrades allt. Du gjorde mig till en bättre och gladare människa och utan dig slår inte mitt hjärta. Du är allt som betyder något, när jag är i dina armar är jag i mina drömmars värld och även att vi har spenderat så pass lång tid tillsammans nu så gör du fortafarande att jag får pirr i magen. I din famn vet jag att jag kan vara mig själv. Bara släppa taget om allt som finns och vara lycklig. Jag hoppas att du förstår att du är hela mitt liv och jag älskar dig över allt annat Martin


Just nu sitter jag i skolan och har frisörteknik. Gör ingenting för tillfället eftersom jag är klar med allt och har inget eftersläp som ska göras klart. Så jag och Desse som är klara med allt sitter i klassrummet och lyssnar på arabmusik. Vår nya hobby. I alla fall, skolan slutar snart och då ska jag med Desse hem. Mysa i soffan med lite te och ngt gott till innan träningen börjar. Nae nu ska jag och Desse dansa vidare lite till arabmusiken. Ha en bra måndag!!


Söndag

Vaknade i morse och fick frukost på sängen utav min bejjbi. Lite senare åkte han iväg på fotbollsmatch och jag satte mig o plugga en stund. När jag hade pluggat så mycket som jag orkade åkte jag och pappa iväg med bilen så att jag fick övningsköra. Det går faktiskt bättre och bättre nu. När vi kom hem så gick jag över till idrottshallen och kollade när min bror spelade innabandymatch, kan ju inte påstå att det gick så bra eftersom dom förlora med 9-1.
Just nu sitter jag hemma hos Martin, båda två pluggar, kul söndagskväll :/ Men vi har i alla fall bestämt oss för att vi ska baka någonting gott innan waipout börjar kl 20:00. Nu ska vi fortsätta med pluggandet, men vi önskar er en trevlig söndagskväll, hahah !!


Vinst

Jaha, hemma från matchen vinst med 29-11 haha. Ikväll så blir det en myskväll med Martin hemma framför tvn. Kanske behövs efter match osv. Nu ska jag och Martin gå till ica innan dom stänger och inhandla det berömda redbull med vindruvor. Ha en bra lördag ;)

Vår

God morgon på er. Vaknade nyss hemma hos Martin av att det var så ljust i rummet, och då går det ju inte att sova? Men man ska inte klaga det är ju vår och det är ju hur skönt som helst. Nu ska jag försöka få liv i lilla Martin som ligger här bredvid och snarkar. Upp och göra lite frukost och ladda inför handbollsmatchen idag. Jag hör av mig efter matchen och medelar hur det gick. Ha en bra lördag !


24

I morse var jag på passet afrodans. Riktigt jobbigt men kul, ska börja köra det oftare. När passet var slut bestämde sig jag och Desse för att promenera i det fina vädret för att komma till skolan. Hade svenska sen sluta vi för dagen. Jag åkte in till stan efter skolan och satte mig på ett kafé, tog lite te och pluggade lite medans jag väntade på Martin. När han väl kom efter en timme eller ngt så tog vi tåget hem. Och efter att Martin tjatat hela vägen hem om att få äta pizza så blev det de tillslut. Nu på kvällen blev det självklart vanan vindruvor och redbull. Men den här gången inget one tree hill :( utan jag tvingades att se på 24 istället, men det funkade faktiskt det med ;) Nu ska jag och Martin snart krypa ner till sängs eftersom det är skola i morgon med, ha det så bra!


Nya jeans



Lite nytt i garderoben ♥

M<3

Wihuu vilken otroligt skön dag. Jag gick till skolan i morse och ritade en serie. När jag var klar med serien fick jag sluta för dagen så jag gick därifrån 10.00 Slaappptt :D Efter skolan åkte jag in till stan och medans jag väntade på att Desse skulle komma tog jag mig en sväng förbi solariet. Efter det mötte jag Desse och vi gick på stan en stund. Jag hittade bland annat ett par jeans (kommer bild senare). Efter en kort sväng på stan bestämde vi oss för att äta ngt och för en gång skulle bestämde vi oss för att vara litte nyttiga så vi gick faktiskt till salladsbaren. Där satt vi en väldigt lång stund och bara prata massa tjejsnack. Efter stan åkte jag hem. Packade väskan och bytte om innan jag gick upp till Evelina en stund innan träningen. När man ringer på dörren där möts man av dom två galna men otroligt söta hundarna polly och dumle. Åhh jag vill med ha en hund. :)

Nu är det kväll igen och jag ska sätta i gång med lite mer avsnitt av one tree hill. Lite senare ikväll kommer älsklingen förbi och ger mig min godnattpuss så att jag kan sova gott inatt. Hörs i morgon!!


Martin, jag älskar dig

What a feeling

Har du någon gång kännt att du saknar något även fast du vet att du har det? Det är i alla fall den känslan jag har nu för tiden. Man vet att man inte är bortglömd men ändå kan det kännas så? Det är en lustigt men samtidigt väldigt jobbig kännsla detdär..

I alla fall, dagen har mest gått ut på att vara i skolan. Seegt som vanligt plus att jag inte har humöret på topp så då kändes det ju som att skoldagen gick ännu långsammare. Åkte i alla fall hem direkt efter skolan och kollade på one tree hill och åt lite chocklad och då mår man oftast lite bättre. Nu ska jag kolla på några fler avsnitt innan jag ska klippa min lillebror och lite senare ikväll åka iväg och träna. Hörs i morgon !!


Pluggtajm

Vaknade i morse och va så otroligt trött, höll på att somna påväg till skolan på både tåget och bussen helt död var jag. I alla fall så kom jag fram till skolan och då fick vi reda på att vi skulle jobba med en film och när vi var klara med det så fick vi gå hem. Jag och Desse gick hem till henne klockan 11. Riktigt skönt att få sluta så tidigt så trött som jag var. Hemma hoss desse bjöds det på pizza, te, kladdkaka, och självklart kalaspuffar. Kanske inte världens nyttigaste innan träningen men gott var det ju i alla fall. Vicki kom också hem till desse en stund innan vi gick till träningen.
Åkte hem med evve efter träningen och åt lite mat. Lite senare på kvällen så ringde busfröt nelly och snacka lite skit och då blir det ju alltid lika myckst skratt.
Nu ska jag sätta igång att plugga, har ett prov på hur många sidor som helst tills i morgon. Känns lite nervöst faktiskt men eftersom vi gått igenom allt på lektionerna så borde det fungera. Senare ikväll så ska jag självklart avsluta med lite vindruvor och one tree hill. Ha en bra måndagskväll alla ♥

Hade hoppats på att få träffa älsklingen en stund nu på kvällen, men det blir nog inte så ♥



DAGENS PLUGGTAJM
Malin och Desse pluggar stenhårt till frisörtekniks prov imorn!
Malin är helt inne i boken och skriver samtidigt som hon säger
- vad har vi i skolan i morgon?
Desse är helt inne i sitt skrivande och säger
- prov och något mer antar jag..
Malin säger
- VAAA!? HAR VI PROV IMORN?????!
hahaha, vi fick oss ett gott skratt .. snacka om att sitta i en annan värld med hjärnan nerspolad i toaletten...


Melodifestivalen

Fyyfaaan det är ju hemskt. Hur fan kunde den låten vinnaaa !??
ALDRIG MER MELODIFESTIVALEN !


Den nakna kocken

Vaknade i morse av att jag var så jävla pissnödig så jag var tvungen att klättra över martin och ta mig till toaletten vid halv 7 på morgonen. När jag kom tillbaka till sängen så däcka jag direkt och vakna igen vid kvart över 10 eller ngt. Tänkte att det var dags för martin att gå upp med så jag drog lite i honom och tillslut var han med vaken. Vi la oss och myste till filmen role models, och den va rätt så bra i början men slutet va ju det sämsta någonsinn. Martin klev nyss upp i sängen för att laga lite mat. Får se vad det blir för ngt och så kan vi ju hoppas på att det blir ätbart. Han brukar annars bara kunna laga nudlar och gröt ;) Nu ska jag fortsätta kolla på när min nakna kock står och dansar med röven i mot mej :) Hörs senare!!

Hungrig

Haft en trålig skoldag, men efter skolan kom en jätteglad älskling och mötte upp mig så det vart genast mycket bättre. Vi tog bussen till gymet för att träna och där träffa vi även anton. Åkte buss tåg och moppe hem till martin där jag nu sitter och väntar på maten, är grymt hungrig. Lite senare ikväll ska martin åka och träna så då blir jag lämnad själv här hemma. Men jag har ju vindruvor, redbull, godis och one tree hill så jag klarar mig nog utan Martin en stund ikväll. :)


Slutkörd

Kom nyss hem från feelgood. Jag, lisa, frida och annie gav oss på ett riktigt jobbigt men kul core pass. Körde bara i en halvtimme men det räckte kan jag lova. Tveksamt om jag kommer ta mig upp ur sängen i morgon med min träningsverk i magen, haha. I alla fall, dagen har vart helt okej. Det tråkiga var att jag inte fick träffa Martin någonting idag. Vanligtvis brukar vi ju ses på tåget på morgonen man nae inte i morse.
Nu är min kropp helt slut och om jag ska orka med att gyma i morgon med så måste jag nog starta upp min vanliga vardagskväll nu, lite vindruvor och one tree hill, det gör suseeen.
Goodnatt ♥

Glasskväll

Kom nyss hem från träningen, gick vell sådär för min del. Ovanligt seeg i kroppen men det är bara vila upp sig nu innan matchen på lördag. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite glass och nya avsnitt av oth. Lite senare ikväll kommer älsklingen förbi för att säga hej, han är på gymet nu igen. Att han orkar? han va ju där i morse med, riktigt duktig är han. Men i alla fall hans bror tränar här bredvid så dom hämtar upp honom innan dom åker hem så då kommer martin in till mig ett tag och ger mig lite pussar, alltid lika mys ♥

Skönt med sovmorgon i morn, jag får sova ända till halv nio woohhoo. In till stan och bowla med klassen, sedan en lektion svenska sen slut för dagen. Och sen hoppas jag på en eftermiddag med älskii, beror på hur han har planerat sin dag ♥

värt att titta in där med ---------->  http://fookuserad.blogg.se/


Engelska

Vaknade upp med älsklingen bredvid mig i morse. Även fast han hade studiedag steg han upp samtidigt som mig för att bege sig till gymmet och pumpa lite medans jag går i skolan. Har bara en lektion idag "engelska" så direkt när skolan slutar vid 11 ska jag ner till stan för att möta upp älsklingen. Ska fixa en sak om han nu inte ångrar sig igen. Efter stan ska jag hem och ta det lite lugnt innan träningen börjar. Hörs senare!!


Fika på stan.

Efter en riktigt tråkig skoldag idag så åkte jag in för att möta upp älsklingen på en fika. Men han hade fuskat och börjat lite innan mej, eller aa jag va kanske lite sen men men han hade roat sig med lite franska en timme. Efter fikat blev det solning coh sen hem till mig en stund innan träningen. Martin åkte hem till sig så länge för att packa om och lite.
Nu kom jag nyss hem från träningen, rätt skön träning idag faktiskt och inte allt för mycket fys. Jag direkt hem efter träningen för att hinna duscha en snabbis innan älsklingen kom. Nu har vi laddat upp kvällen med lite redbull och vindruvor och massa myyyyysss ♥


Måndagsbarn

Oohneej, det är jag absolut inte. Jag hatar verkligen måndagar och skolan gjorde det inte bättre heller. Var verkligen den onödigaste dagen på länge. Hade föreläsning om första hjälpen hela dagen, blev segt som bara den efter några timmar med som tur va fick vi sluta en timme tidigare idag. Efter skolan åkte jag hem till Poltan och där får man sig alltid ett gott skratt. Träning sen, riktigt skönt efter en tråkig dag faktiskt. Den stora höjdpunkten på dagen var ju att träffa älsklingen innan hans träning, alltiid behövligt med lite pussar. Förövrigt känns det som att det kommer bli en väldigt skön vecka och det kommer spenderas mycket tid med martin. Börjar i morgon med en fika på stan :) Nu känner jag starkt för ett nytt oth avsnitt så det blir att se det innan jag somnar. Hörs i morgon ♥



You spin my head right round, right round

Godmorgon

Vakna nyss upp med älsklingen bredvid mig, gullig som han är gick han upp och fixa lite gröt till frukost. I dag ska jag ut och övningsköra medans Martin gymmar. Efter det så ska vi åka in till stan en sväng ta en fika och kanske bio. Men nu ska vi mysa ner oss i sängen med lite godis och film. Ha en bra lördag ♥



Beautiful day

Hejsan, kom nyss hem från gymmet och solningen så såtter här lite halv svettig fortfarande, tänkte hoppa in i duschen alldeles strax ska bara berätta lite om dagen först. Började med skola idrott i tre timmar, sedan lunch och efter det svenska provet som jag inte had epluggat så mycket på mej som gick väldigt bra endå, eller ja det kändes så i alla fall. Efter skolan åkte jag in till stan och kollade runt en snabbis, hittade lite kläder smink och lite andra små saker.
Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen innan min älskling kommer och sover här.  I morgon har vi studie dag så det blir sovmorgon för min del, och senare på dagen ska jag gymma med älskii ♥


Fiint :)



Hittade världens sötaste tröja ifrån bikbok idag :)

Onsdag

Skön dag slutade vid 11. Åkte hem direkt efter skolan och kollade på oth. Men eftersom jag har prov i svenskan i morgon så måste jag börja plugga nu innan jag drar iväg på handbollsträning. Det ska bli rikigt skönt med studiedag på fredag, trött på skolan nu för tiden. Inlägget idag blir inte så långt eftersom jag har lite att plugga. Men jag ska in till stan i morgon efter skolan så jag skriver när jag kommer hem därifrån och kastar nog in lite bilder då med :)


Peace



t shirt - carlings


Måndag

Varför har aldrig vi sovmorgon? Min lilla älskling fick ligga kvar och sova i sängen i morse, riktigt fuskigt, fast det var ju bara en timme mer än mig men ändå..
Sitter i skolan nu och har frisörteknik. Har teori nu på morgonen så får vi börja klippa sen. Blir en väldigt skön vecka med bara ett prov och sen studiedag på fredag. Långhelg för min del, sköönt. Nu måste jag fortsätta arbeta. :)

RSS 2.0