Hejdå till Martin

Onsdag och det betyder en lektion, det blev film på den och sen sluta vi. Jag åkte in till stan för att kolla runt lite och vänta på alexandra som skulle handla lite kläder till valborg. Jag bokade även min tid till att fixa mina naglar. Men nu i efterhand så märkte jag att jag inte kan den tiden så jag måste boka om. Lite senare på dagen gick jag ner till stationen för att möta upp älsklingen, vi åkte hem till mig först och åt, sen åkte vi vidare hem till honom. Där blev det massa mys och en tupplur i soffan, sov vell 1 timme eller något sen var det dag för mat. Efter maten så var det ett hejdå som gällde. Martin åker ju på cup i morgon och kommer hem på söndag. Lite tråkigt att han åker bort över valborg men men. Han kommer ju hem på söndag och då blir det massa mys igen. Jaja, jag tog på mig joggingskorna och tog en rask promenad hem från honom. Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen, efter det blir det lite plugg och sen oth!!




du är allt för mig och jag kommer älska dig för alltid ♥


Trött och sliten

Gokväll på er, jag är inte allt för mycket för att skriva just nu. Har nyss kommit hem från en lång joggingrunda och är väldigt trött. Ska bara lägga mig och slappa framför en film. Ingenting roligt har hänt idag ändå så det är bara onödigt att sitta och skriva massa som ni ändå kommer strunta i att läsa. Så jag skriver i morgon istället. Ha en bra kväll!!

Helgerna går för fort

Söndagar känns alltid lika tråkiga, man vet att det är skola i ännu än vecka och nu när det snart är sommarlov så känns allt bara så segt. Det tråkiga är ju att helgerna går så fort, det känns ju som att det nyss var fredag. Men man ska ju faktiskt inte klaga nu, vi har ju börjat på kanon väder och det är inte många skoldagar kvar. Och så har vi ju lång helg nästa helg, men vet i fan om det kommer spela någon större roll. Jag hade ju hoppats på att få spendera valborg med älsklingen. Stå och mysa framför en stor brasa. Men inte det inte, han ska på innabandycup och åker redan på torsdagen :/ Nae nu ska jag kolla på ett sista avsnitt av oth innan jag ska försöka somna. Hoppas ni haft en bra helg.


Beslutsångest



stog på gina och valde mellan denhär och ett par örhängen, fick bli denhär tillslut men örhängena måste jag nog med köpa en dag :)♥


Keep you much longer

Klockan ringde klockan tio i dag med för att jag och älsklingen skulle upp och gå våran långpromenad. Blev en runda runt linghem, och varmt var det. När vi kom hem så åt vi frukost duschade. Sen var det dags för honom att åka hem och plugga, ibland önskar man ju att helgen var lite längre, få lite mer tid.. Nu sitter jag här och har ingenting att göra, har bestämt att jag snart ska kolla på en film. Så får vi se vad som händer ikväll.
Igår vart det iaf grilning vid ån, en riktigt mysigt kväll med bra folk och perfekt väder, förutom att man höll på att frysa ihjäl när solen gick i ner, men det fanns ju filtar.




bilder från igår ♥


Morgon promenad

Hejsan, i morse gick jag och älskling upp vid kl 10 för att gå ut och gå innan frukosten. Riktigt skönt nu när det är så varmt. När vi kom hem så blev det snabb frukost sen in till stan för att handla kläder och lite åt martin. Vi köpte även hårfärg så jag har nyss färgat håret på honom och resultatet blev bra så det var ju skönt. Ikväll ska vi nog in till stan en sväng, ryktas om att det är grilning vid ån så det blir vell en sväng förbi där kanske. Och på kvällen sover älsklingen hos mig, myyyss :)


Cykeltur till älsklingen

Nationella provet i morse gick riktigt bra faktiskt. Det var vell igentligen det ända jobbiga vi hade idag. Slutade lite innan tre och då åkte jag till stan med alex och desse för att kolla runt lite. Lite senare åkte jag hem och då kom min granne över till mig och ville bli klippt, jättekul tycker jag plus att man tjänar ju lite pengar i sin sparklipparburk. Hon vart i alla fall jättenöjd, blev lite mer uppklippt och en kortare lugg en vad hon haft innan. Iaf kul med nöjda kunder. Men nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa ut till älsklingen. Kanske hörs mer senare men nu måste jag åka innan det blir mörkt. ;)

Modevisning

Vaknade upp bredvid älskling i morse alltid lika mysigt. Åkte till skolan för att ha en lektion engelska. Vi fick typ öva inför det skriftliga nationella provet som vi ska ha på fredag. Lite nervös är man allt, men det ska nog gå bra. Testet som vi hade idag gick ju bra iaf. Efter skolan åkte jag direkt hem. Jag bestämde mig också för att ta en joggingrunda så det var bara på med löparskorna och köra. När jag kom hem var jag helt slut, la mig i sängen och sen så slockna jag helt. Vaknde för en kvart sen nu ungefär, så jag har vell sovit i en och en halv timme. Jag insåg då att jag hade lite brottom. Det blev en snabbis in i duschen och sen fixa mig fort. Nu ska jag snart åka tillbaka till skolan eftersom vi har öppet hus idag. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra under alla timmar men det som är höjdpunkten under kvällen är att frisör tvåorna ska hålla i en liten modevisning. Så kom gärna och kolla på JBgymnasiet ikväll. Nu ska jag ta och sätta mig på cykeln och cykla till stationen.. 

 

Face stockholm

Hejsan, idag kom en tjej från face stockholm och visade och massor med smink. Hon visade hur man skulle göra till vardags och fest, bland annat sotade svarta ögon som jag verkligen älskar men har haft så svårt för att göra. Men det känns faktiskt som att man lärde sig en hel del och det var roligt. Men nu har jag bestämt mig att efter jag läst klart till frisör vill jag även gå någon utbildning till makeupartist, så man liksom kan både hår och smik. Har i alla fall vart en bra dag i skolan och snart kommer Martin hem till mig för att mysa lite, och då blir dagen ännu bättre :)


Dagens resultat, oj jag tittar lite lustigt men iaf kolla sminket bara :)

ps, jag älskar martin <3

Då var man hemma efter en lång och seg joggingrunda. Riktigt trött i benen idag men det var ändå skönt att få springa av sig lite. I alla fall, var ju hos tandläkaren i morse och det är ju lika hemskt som vanligt och ont gör det ju med. Men det västa är egentligen nu på kvällen det är liksom då den värsta smärtan kommer. Men vi får hoppa spå att jag får ta bort skiten snart och då blir det ju fint i alla fall, så som man brukar säga "ska man vara fin får man lida pin" och jaa det gör jag nu lider som bara den, och jag tycker att jag har gjort det tillräckligt länge nu!!!!
Men usch nu sitter jag här svettig och äcklig så ska faktiskt bege mig till duschen nu innan älsklingen kommer. Men innan det blir det ett avsnitt av one tree hill, gud alltså det finns verkligen inte bättre serie!!

ps, jag älskar martin


shoppiiing


Tshirt från gina.


Genomskinligt linne från bikbok.

Tandläkaren

Godmorgon på er, blir ett kort inlägg nu eftersom jag snart ska iväg till tandläkaren för att spänna min tandställning ajaj säger jag bara. Efter det ska jag gå en runda på stan och titta lite innan jag ska till frisören och fixa håret. Ikväll blir det en joggingrunda om jag orkar och sen så kommer martin. Skriver mer senare ;)


Tidig joggingrunda

Martin gick upp tidigt i morse med för att dömma massa innabandymatcher, skönt att få hela sängen för sig själv (A). Jag gick upp vid halv tio ungefär, och duktig som jag är så satte jag på mig löparskorna och joggade en runda. Martin har ju lärt mig att man bränner mer om man joggar innan frukosten så det har jag börjat med nu. Men den sista biten är alltid lika jobbig, magen kurrar som bara den och det ända man kan tänka på är mat ;)
Ikväll så ska jag och Martin på bio, sen antar jag att han sover hos mig efter det. På måndag blir det sovmorgon för min del, eller ja det blir ingen skola överhuvudtaget. Ska först på morgonen åka och spänna tandställningen ajaj "/ och senare på dagen har jag lite andra saker som ska göras. Men nu är jag vråålhungrig så jag måste gå och göra lite frukost !!


Vilket väder

Det är världens bästa väder ute för tillfället och man blir ju bara så himla glad :) Suttit ute och gjort skolarbetet hela dagen och man fick faktiskt lite färg. När jag kom hem från skolan så satte jag på mig joggingkläderna och tog mig en runda. Och bara för att man är så glad utav det fina vädret så känns det dubbelt så lätt att springa.
Ikväll blir det en en himla myskväll i det vackra vädret med grill och kompisar, blir lika så i morgon. Men i morgon blir det mest tjejmys hemma hos alex så det lär komma lite bilder därifrån då :) I alla fall, nu ska jag fixa mig lite innan det blir dags för utgång. Ha en trevlig fredagskväll för det ska jag ha !!



jeansjacka är mummmaa :D

Sol och fika på stan

I morse ringde klockan 20 över 7, yes sovmorgon för min del. Åkte till skolan och hade idrott första lektionen, sen svenska sen slut för dagen. Efter skolan åkte jag in till stan, gick och kolla lite på stan innan älsklingen kom och mötte mig. Kollade runt lite efter någon tröja han vill ha, sen så satte vi oss och tog en fika innan vi bestämde oss för att ta tåget hem. När jag väl kom hem kände jag att dendär kladdkakan som jag fika på låg som en klump i magen så det var bara ta på sig jogging kläderna för att gå ut och springa en runda. Just nu ligger jag i sängen efter en lång och skön dusch och ska snart starta upp en nytt avsnitt av one tree hill.


bilden togs utav den duktiga fotografen martin för ett tag sen ;)


Sista handbollsträningen

Vaknade upp med älsklingen bredvid mig i morse. Gick upp och fixade oss lite innan det blev dags för skola. Idag hade jag bara en lektion och på den ingick nationelltprov i engelska. Gick faktiskt bra, så jag är nöjd. Efter skolan åkte jag och Oskar in till montle för att handla lite frisörgrejer. Nelie kom också dit lite senare och precis innan vi skulle gå så blev vi tillfrågade att vara hårmodeller den 12maj. Det är modevisning för bal / bröllops uppsättningar, och tydligen för min del en hårförlägning :) Ikväll så är det sista handbollsträningen för sesongen. Känns faktiskt tråkigt men som sagt så börjar det vell med försesong om en månad igen så inte allt för lång vila. Och sen får man ju tacka alla underbara handbollstjejer för en grymt kul avslutning i Danmarksrödsrättecup ♥


Dagens inköp


jeans!




Svarta skor!



Bruna skor!


Bikini!

Linköping

Tillbaka i Linköpig efter några underbara dagar i Danmark med laget. Sitter just nu i skolan och deppar eftersom lovet är slut. Jag hade gära haft lov ett tag till faktiskt men det är bara längta vidare tills sommarlovet.
Efter skolan ska jag i till stan och handla lite saker bland annat ett par nya skor. Ska även försöka att kasta in lite bilder från Danmarksresan senare ikväll.

Danmark nästa!

Godmorgon på er. Vakna nyss upp hemma hos Martin. Här ska jag spendera min sisita dag. För i morgon åker jag till Danmark med laget för att spela cup. Har vart på samma cup 3 grr tror jag, eller jag har bara kunnat vara med på 2 pga cancergrejen osv.. Men iaf jag känner på mig att det här året kommer bli det bästa. Alla underbara flickor i laget på en cup i Danmark med massa handboll och allt annat roligt folk. Får kasta in massvis med bilder när jag kommer hem. Nu ska jag faktiskt leka lite med Martin den sista tiden. Hörs!!!

Sol

Hur underbart är det inte att vakna upp bredvid älskligen när solen skiner, man blir ju så himla glad under hela dagen :) Iaf, vi vaknade runt 10, gick upp och gjorde smoothies och det blev riktigt gott, en bra start på dagen innan det blev dags för stan, och för Martins del gymet. Jag hitta iaf det jag skulle ha, lite småsaker innan rödspättecup i danmark på torsdag till måndag, ska bli grymt kul. Innan jag åkte hem från stan så tog jag mig en liten tid i solariumet. Efter det åkte jag hem och fixa lite innan Martin kom. Blir bara att slappa lite nu innan vi ska ut med massa folk i det fina fina vårvädret :) ♥

Träningsdag

Riktigt hurtig har jag vart idag. Jag och Martin vaknade vid 11 i morse ungefär. Och jag är alltid sådär jättehungrig på morgonen men enligt Martin så får man ju inte äta innan man ska ut och springa? Så det var ju bara på med löparskorna och ta ett joggingvarv runt linghem. När vi kom hem igen så höll jag på att hungra ihjäl så det blev att kasta i sig massa god frukost. Hoppade in i duschen fixade lite sen blev det ut och gå en mysig promenad i solskenet. På vägen hem så gick vi förbi ica och handlade lite gott till kvällen och även morgondagen, då vi har planerat att göra smoothie till frukost. I alla fall, efter en promenad så låg vi hemma och kolla på en film innan jag bytte om för att dra iväg på handbollsträning. Så det känns som att jag tränat hela dagen idag, mina ben är ju helt slut nu och då passar några avsnitt av one tree hill hur bra som helst. Just nu är även Martin iväg och tränar innabandy, men han kommer hit efter sin träning "typ 11"och myser lite med mej. Nu blir det lite oth mys ♥


Och juste, jag har en väldigt rolig sak att berätta. Jag får vara med och sponsra för cocoo.se 
Kika gärna in där, dom har sjukt snygga armband!! :)




Örebro

Har vart i Örebro hela dagen med pappa, Leif, Leckan och Martin. Kollade på innebandycup. För "linghems 94" gick det rätt hyffsat ändå även fast dom hamna i B-slutspel. Dom spelade sin sista match för idag vid 11 ikväll så jag antar att den precis slutat, jag får vell höra resultatet senare. Men i alla fall, kom hem vid 8 ungefär och då fick vi besök utav Sömpa och Fegge. Blev en väldigt lugn kväll, gjorde verkligen ingenting ;)
Nu ska jag och Martin krypa ner under täcket, mysa till en film med lite vindruvor, sen godnatt!!

Sommarkläder


Linnet från gina som jag köppte idag  :)

Looooovvv

Äntligen lov, bättre kan det ju bara inte bli. Sista dagen på praktiken idag och efter en vecka med långa dagar så var det rätt skönt att det tog slut. Idag åt jag sommarens första jordgubbe och det var hur gott som helst :)
Efter praktiken idag gick jag och desse på stan en snabbis, hittade lite underkläder och ett riktigt fint sommarlinne. Efter stan åkte jag hem. Det var bara pappa och jag hemma så vi bestämde oss för att beställa pizza. Så nu sitter vi i soffan och kollar på en bra film.
Lite senare ikväll kommer Martin hit och hämtar mig, ska hem till honom och mysa lite innan vi åker iväg till Örebro tidigt i morgon för att kolla på min och Martins lillebror som spelar innebandy. Nu ska jag och pappa se klart på filmen. Ha ett bra lov!!


Klippning

Jaha, praktik idag igen och i morgon är det sista dagen sen har jag och alla andra skolbarn det påsklov, så himla skönt. Idag slutade jag vid kl 6 och då åkte jag direkt hem för att träffa älsklingen, Han prutade med redbull och vindruvor och så fick jag äran att jag skulle få ta på hans muskler om jag gick med på att klippa hans hår, jag gick med på det eftersom vindruvor och redbull locka, men detdär med muskler vet jag inte vart han fick ifrån ;) men nu är Martin nyklippt i alla fall. 
Nu ska vi hoppa i säng, eller jag ska Martin ska kolla klart på en film.
 Sovgott / Malin&Martin

Långa dagar

Hann inte skriva någonting igår eftersom jag hade fullt upp hela dagen. Började jobba på praktikplatsen kl 9 och slutade vid kl 5, en timme tidigare det låter ju skönt men det var det inte för det var snabba puckar till willys i ekholmen för att inventera. Det är verkligen hur tråkigt som helst och inget som jag rekomenderar. Sitta att räkna varor i 4 timmar.. I alla fall, vi fick åka därifrån kl 22 och då åkte Desse med mej hem, vi åt lite vofflor innan vi kröp till sängs. Kl ringde kl 7 i morse och det var dags för mig och Desse att stiga upp. Blev lite fix innan vi tog tåget till norrköping för ännu en dag på praktiken. Dagen var lång men som tur är har Desse och jag varandra så det blir mycket roligare. Nu sitter jag här hemma och kollar på Oth, men det är bara 5 min kvar så jag ska straxt ut och springa. Behövs efter en dag med massa fika och en kebabtallrik. Ikväll blir det ännu mera Oth, och lite vindruvor på det ;)

Ett litet + i kanten är ju om älskling tittar förbi ♥




Desses och mitt hår efter en dag på praktiken :)


RSS 2.0