Tips,

Skön dag i skolan idag, slutade vid 11 efter att vi haft en engelsk lektion. Lektionen gick väl sådär skulle egentligen bli klar med min engelska uppsats men så satt ju Nelly bredvid mig med en chipspåse och film och det var ju faktiskt mer lockande. Men vi har nu fått tid på oss tills nästa fredag nu så det blir väl att skriva klart den under veckan.
Men i alla fall, efter skolan så blev det stan ett tag letar skor för fullt nu eftersom jag har present kort på dna. Men jag hittade inte riktigt det som jag vill ha, så det blir väl att leta vidare nästa gång.
Det kanske låter lite lustigt men jag har i alla fall redan börjat kolla på bikinis, bäst att beställa i god tid så man får det man vill ha. Det är ju galet hur mycket man längtar till sommaren nu. Sol och bad och framförallt sommarlov :)
Jag hittade några fina på Victorias Secrets hemsida och jag tänkte att ni kanske kunde säga vad ni tycker, så ge mig några tips nu ;)


Ny vecka

Jag kan ju inte säga annat en att det har vart en grym helg. Fredagen i Stockholm var ju helt underbar, och Chris Brown var ju hur grym som helst. Men egentligen var det inte känslan av att stå där på hovet och se honom uppträda. Utan det var känslan att få stå där med min Martin Andersson som gjorde mig så lycklig. Och det kunde inte blivit ett bättre sätt att fira 31 månader på. ♥  Det blev en mysig natt med älsklingen och dan där på blev det att åka och hälsa på hans mormor med flera ;)  Söndag var det tidig handbollsmatch mot hultik och vi vann ganska så rejält. Och så nu är det måndag igen, segaste dagen av alla, men det känns ju ändå som att veckorna rullar på rätt snabbt nu. Så det är bara att fortsätta längta efter sommaren.


Martin, jag älskar att finnas i din närhet, det vi har är äkta kärlek ♥


Chris brown

Jag ska snart sova så det blir ett ganska kort inlägg idag. Men i alla fall. Imorgon så åker jag och älskling till stockholm ska kolla på Chris Brown på hovet :) Vi firar även 31 månader tillsammans med varandra, sjukt va :)? Tiden har gott så jävla fort, vi har vart tillsammans en lång tid nu men fortfarande är jag lika kär. ♥ Men nu ska jag sova så att jag är pigg i morgon godnatt.

31 månader med dig Martin Andersson har vart helt perfekt ♥



Finally

Äntligen så har vi börjat göra om i mitt rum. Alla möbler tapeter väggar ja allting ska bort för nu ska allt bli nytt och fint :) Det kommer nog att bli väldigt fint när det är klart, men det lär ju ta sin tid. Det ska i alla fall vara färgerna svart och vitt, möjligtvis silver med men får se :)
Idag vart det en ganska slapp dag, slutade skolan vid 11, hade bara en engelska lektion efter det blev det att gå på stan ett tag innan jag åkte hem. På eftermiddagen kom älsklingen förbi ett tag innan jag skulle iväg på träning. Seg träning idag faktiskt inte så jättekul heller. Har ju så många sjuka och skadade nu så idag var vi ca 6 stycken :/. Nu blir det att packa väskan inför i morgon, har idrott i skolan och efter skolan ska jag på kurs för att sedan få börja övningsköra, akta er ;)

jag älskar martin


Måndag

HejHej. Måndag igen då, måste ju vara den segaste dagen på hela veckan. Speciellt att stiga upp från den sköna sängen på morgonen. Man snoozar ju hur många gånger som helst med ;) Men som tur var så hade vi slapp skoldag, har precis dragit igång med färglära så det är ju lite roligt. Efter skolan blev det hem och kolla nya avsnittet av gossip girl och oth :) Nu ska jag faktiskt ge mig ut och springa en runda och sen blir det att kolla handboll. Sen kan jag ju även tipsa om en bra film ikväll "smekmånaden" kl 20.00 på 4an, ha det så bra :) ♥

Helgen

För mig så började helgen i torsdags. Efter skolan då så mötte jag upp älsklingen. Vi gick till steves och åt lite mat, prata och hade det mysigt. På vägen hem köpte vi med oss några semlor, muumss :) På kvällen sov han hos mig och det är ju alltid lika mysigt att ha någon bredvid sig när man vaknar upp :) Fredagen i skolan rullade på väldigt fort med naturkunskap och matte. Efter skolan så åkte jag hem till mig där älsklingen väntade. Lite senare så åkte vi hem till honom, sen vidare in till hans träning. Efter det blev det en mysig natt hemma hos honom :) Idag så spelade jag handbollsmatch. Vi spelade mot guif, gick väl inge vidare bra så den behöver vi ju inte skriva så mycket om haha. Ikväll blir det att gå o lägga sig skapligt, samling till match imorgon igen vid halv 10, möter lejonen i sporthallen kl 11, hoppas bara vi har folk till matchen nu, har haft mycket sjukdomar och skador på sista tiden. :/ Efter matchen i morgon så ska jag bara ta det lungt och ladda upp mig för en ny vecka. Och juste får ju inte glömma att nu på fredag har jag och älskling 31 månader tillsammans, och då ska vi åka till stockholm och kolla på chris brown, det kommer bli underbart :) <3

Jag älskar dig Martin Andersson <3


Skolan

06.30 ringde klockan i morse. Det var otroligt segt att stiga upp och jag fundera länge på att ligga kvar. Men sen så kom jag på att jag bara har en lektion i skolan idag så det blev att gå dit i alla fall. Just nu sitter jag och skriver en engelsk historia, eller jag ska snart börja ;) Efter skolan ska jag hem och sova, måste vila upp benen så jag orkar träna ikväll igen. Det var riktigt tufft men ändå roligt igår, lite träningsvärk har man ju allt ;) Nej nu måste jag faktiskt göra klart engelskan annars så måste jag sitta kvar i skolan till kl 3 för spec engelska, och det vill man ju inte ;) Ha en bra dag.


Nytt försök

Jaha då vare bara påt igen. Jag ska återigen göra ett försök med att blogga. Vi får väl se hur det går den här gången, jag har väl inte riktigt haft orken innan. ;) Men nu med lite hjälp på traven och en ny designad blogg så borde det väl fungera? ;) Juste skön dag idag, ledig från skolan så det blev att ta en lång sovmorgon och sedan åka till stan och träffa mina kära vänner Desse och Olivia. Jag inhandlade ett par skor, tshirt och en kofta, det behövdes lite nytt i garderoben nu :). Efter att ha gått på stan ett tag så blev det att gå till feelgood och sola. Nu sitter jag här och taggar upp mej inför handbollsträningen ikväll 20.30 till 22.00 min favorittid, och inte nog med tiden jag har en liten aning om att det ska vara fysträning med. Men nu måste jag kila iväg, ha det så bra så ska jag skriva igen så snart som möjligt :)


RSS 2.0