Älskar vädret

Riktigt dålig uppdatering nu jag vet men det är vell så det blir så sommarlovet. Jag vet att jag är tråkig men jag kan faktiskt inte skriva så mycket mer idag heller för ska ner till badet, men som sagt varenda dag har bestått utav bad och mysiga kvällar med alla vänner så finns inte så mycket mer att säga. Nu måsta jag gå igen men hoppas ni har en lika bra lov som jag. Hörs snart igen hoppas jag :)

Grill & kortspel i mängder

Attans vad dålig uppdatering men jag kan ju inte göra annat än att skylla på vädret. Veckan har vart perfekt och har spenderats med Martin och många fler. Igår kväll blev det bland annat grillning och en massa kortspel hemma hos mig med trevligt folk. Igår så fick jag även reda på att en av mina stora idoler har gott bort, Michael Jackson rest in peace :/ ♥  Idag så vakna jag av att Martin gick upp vid halv 8, han skulle till gymet och jag kunde inte somna om, vid 12 blir det badet med massa folk som vanlig, ett riktigt tråkigt inlägg blev det men ni kan inte förvänta er mer kl 8 på morgonen ;) !!

Bilder från en trevlig grill kväll :)


Världens sötaste jag älskar dig otroligt ♥



Mys



Dessa muppar var med oss den kvällen ;)



Emmi var superduperglad :)



Martin ♥ Malin



Denna bild får avsluta kvällen, tack för en mysig kväll och jag älskar dig Martin ♥


Midsommar bilder.

Hejsan, jag vet att det är lite sent men jag har fått alla bilder från midsommar nu så jag passar på att kasta in dom. Men alla orkar jag inte men några utav dom i alla fall  :)



Du gjorde vår 3års dag mer än perfekt ♥



Jag har inte tid att skriva om vad jag och Martin gjorde igår men det var i alla fall helt underbart och det skulle inte kunna finnas ett bättre sätt att fira våra 3 år tillsammans på. Men jag tänkte bara kasta in lite bilder så får ni se på dom. Och senare ikväll kommer jag lägga in bilderna från midsommar för dom har jag med fått nu. Ha en bra dag i det underbara vädret ♥


Jag vill tacka dej för 3 helt fantastiska år, du är verkligen allt för mig och jag hoppas du förstår det ♥



3 år fyllda med kärlek ♥

Det är toppen väder ute så jag tänker inte sitta här och slösa bort mer tid. Ska snart dra ner till badet med lite folk. Men jag ville faktiskt berätta en viktig sak, jag ville säga att jag och Martin har 3 år idag, och det har vart dom tre bästa åren i mitt liv han är fantastisk och helt underbar. Kvällen ska spenderas med honom, han har fixat massa och jag har inte en aning om vad så det är väldigt spännande och jag längtar massor tills ikväll!!!
 
Jag älskar dig Martin Andersson.
3 underbara år ♥


Varamon och solnedgång

Hejsan, gårdagskvällen spenderades som sagt i Motala hos Martins kusiner. Det var riktigt god mat och trevligt folk. Lite senare på kvällen drog jag Martin och hans kusin och även hans kompis ut med båten. Det var riktigt fint att åka förbi varamon vid solnedgången och vissa fick även för sig att bada. Ännu senare på kvällen blev det kortspel mm. Just nu kom jag in från Martins veranda. Dom har nyss fått kattungar och du är hur söta som helst. Jag hinner inte skriva så mycket mer nu för jag ska ner till badet med lite folk,men ni får lite fina bilder att kolla på istället.



Tack för en trevlig kväll ♥


You are the one

Vaknade upp med min älskling idag. Blev att sova väldigt länge innan det blev god frukost. Runt 1 tog jag cykeln hem och sen var det bara på med skorna för att gå ut och springa. Efter det så hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här med en nygjord smoothie. Ska snart börja fixa mig, för ikväll blir det att åka till Martins kusiner och äta god mat. Vi hörs senare!!

Martin


Nu är det sommar nu är det sol nu är det...


Hejsan. Jag bad nyss Martin att hitta på en bra överskrift för jag är så dålig på det. Men det ända jag fick som svar var en vacker sång med Martins otroligt vackra kvällsröst. Jag fatta inte hur han fick fram just den låten eftersom det inte ens är sol ute men ajaah. ;) 
Hoppas ni alla har haft en toppen midsommar i alla fall för det har jag haft. Min familj och Martin åkte som sagt ner till småland för att fira vår midsommarafton där. Det var bra mycket folk god mat och helt okej väder med faktiskt. Det fanns även gott om knott så nu är jag biten och det kliar på hela kroppen. I morse steg jag och Olivia upp ur rummet rätt så tidigt medans Alex och Martin sov kvar ett tag. Måste ju också nämna att Olivia fyller år idag så ett stort grattis till henne som blivit 18 år nu. Vi åkte hem från småland vid ungefär 1, när vi väl kom hem så packade jag bara om väskan och åkte direkt ut till Martin. Det blir en lugn kväll nu eftersom vi är ganska sega. Men vi har vart ute och spelat lite boll, och även plockat årets första smultron. Vi har också gjort jordgubbar doppade i marabou choklad som vi ska äta till en bra film sen. Jag har även smakat på Martins pappas fisk som dom fiska idag. Aborre om jag inte mins fel :S gott var det inte iaf (A) haha. men nu ska jag krypa ner bredvid Martin. Skriver mer i morgon. Och juste var berädda på att det kommer en bomb med bilder från midsommar sen, ska bara vänta på att Olivia skickar alla bilder :)



Midsommar

Morgonen började med att se en trött Martin i ögonen, Han ligger där med det söta ruffsiga håret och försöker gömma sig för ljuset som tittar in genom fönstret,. Gud så söt :) I alla fall så fick jag upp honom och det blev då lite frukost. Efter det fick jag leka frisör, jag klippte Martin, Mamma, Marcus. Lite senare på eftermiddagen åkte jag iväg på träning blev gymet idag pga regn.
Nu har jag precis kommit hem från träningen och ska börja packa. I morgon bär det av till småland för att fira midsommar med en nedra massa folk. Bilder och så kommer senare. Men nu måste jag börja fixa allt.
För övrigt så hade jag nytt besöks rekord på bloggen igår, hela 78 stycken waaw, men inga kommentarer?

Juste en sak till:

Uuuuuh pirrar redan i magen. Jag och Martin har 3 år på tisdag kan ni fatta? Hela 3 underbara år och enligt mig är det väldigt stort. Vi har bland annat fixat en fin sak som lixom kommer visa en liten del av hur mycket vi älskar varandra men det får ni se bild på senare. Men det bästa av allt är ju att Martin förbereder allt mys. Den här gången sköter han allt och det känns jätteskönt för jag vet att han kommer fixa världens romantiska kväll. Hur han än gör det kommer det bli underbart. Men så klart så är man ju nyfiken på om han kommer leva upp till mina förväntningar, det blir svårt men om någon kan klara av det så är det han ;)
Eller vad säger ni tjejer? Visst finns det inget bättre en när en kille fixar till någonting romantiskt (A) Håå vad jag längtar nu :)
Jag älskar dig Martin, du och jag är föralltid <3


Ray-ban



Dagens klädsel blev såhär ;)
För övrigt så fick jag nya ray-ban brillor utav pappa igår, vi hade en liten deal, om jag klippte honom så fick jag dom, och weii, jag fick dom :)

Happy birthday!

Vaknade hemma hos Martin vid 11 i morse, jag gick upp för att göra lite frukost och sedan fixa i ordning mig. Kl 12 kom mamma och hämta mig. Vi åkte in till stan en sväng för att köpa det sista till min kusin Annie som fyller år idag ett stort grattis till den stora flickan som blir hela 17 år idag :) Efter en stund på stan köpte mamma och jag oss varsinn smoothie och nu har mamma bestämt sig för att köpa en såndär mixer så man kan göra det med. Vi har tidigare haft en men den är stor och klumpig och start knappen fungerar inte så kanske på tiden med en ny. 
Nu har jag precis kommit ut ur duschen så ska snart börja fixa mig för att sedan åka iväg till Annie. Efter jag vart hos henne ska jag hem igen och där väntar då Martin, blir en massa mys ikväll. ♥

Fika på stan med kusinen <3

I går kväll vid kl 11 fick jag och Martin för oss att vi skulle baka rabarberpaj och vi lyckades faktiskt riktigt bra. Efter en stor bit paj i magen somnade jag gott. Vaknade runt 10 ungefär och då tog vi det bara lungt. Sen vid 2 så stack Martin till gymet och jag cykla hem. Gick ut och sprang en runda gjorde jag med. Nu har jag precis fixat mig färdigt, ska in till stan och fika med kusinen en massa prat och mys blir det, det v länge sen nu. Men nu måste jag kila, hejdå !


Someone like me

Vaknade upp med älsklingen bredvid mig kl 12 idag. Riktigt skönt att få sova ut, faktiskt första gången jag fått göra det sen sommarlovet börja. I alla fall, vi gick upp och gjorde lite frukost och efter det åkte Martin till gymet och jag la mig i sängen och kollade några avsnitt utav the hills. Efter det fick jag bara för mig att kolla på massa gamla kort och hur kul är inte det. Vilka lyckliga minnen man får upp i huvudet, ibland vill man ju bara vara liten igen. Det känns som att allt var så mycket lättare då, hela livet bestod ju utav lekar. Nae nu ska jag packa väskan för det är snart handbolls träning som gäller, och efter det blir det att åka hem och mysa hos Martin.

Tänkte att jag skulle kasta in lite bilder från när jag var liten :)



Unstoppable

Ooh, nu är jag helt slut i kroppen efter en helg med träningsläger i handbollben. Men det har vart riktigt kul ändå och man känner att vi är på g nu igen, försesongen gör nytta trotts allt ;). För utom handbollen så har jag vart med Martin och Leckan, spelat lite dator och kastat boll, och även skjutit luftgevär som jag bäst på ;) Snart kommer Martin hit och vi ska gå och kolla på fotbollsmatch. Efter det så ska vi laga lite mat sen får vi se hur kvällen slutar. Han sover iaf här. Nu ska jag fixa mig lite innan Martin kommer, skriver mer i morgon!

Vart är solen?


Dance with somebody

Vaknade nyss av att Martin skulle åka hem så jag bestämde mig för att gå upp jag med. Med tanke på att vi har träningsläger idag och i morgon så känns det bra att börja dagen med en stadig frukost. Gårdagen blev i alla fall hur lyckad som helst och man kan ju inte göra annat än att tacka folket för kvällen. Några fler bilder hittar du på bilddagboken ♥


Dance



En kissnödig Alexander ?



Söta flickor <3



Olivia, Natti, Ronja och Elin sköter musiken. :)



Jonte och Alex



Denna bild får avsluta, jag älskar dig Martin ♥


Sommarlov

Slutade skolan igår och hur skönt är inte det. Kvällen blev ju kanske inte som jag förväntat mig, men jag vet att det kommer bli en toppen kväll ikväll så..
Snart ska jag åka till Natti, hon ska hjälpa mig att sätta i nytt löshår. Ska ha det på mickroringar denna gång. Aldrig haft det förut men jag litar på Natti och hoppas på att det blir bra. Jag har inte tid för att skriva så mycket just nu men jag ska ta en massa bilder ikväll så skriver jag nog ett inlägg i morgon. Hoppas ni alla får en bra start på det nya sommarlovet!!


Jenny, Natti och jag. Bild sen rödspätte - minnen det ♥

Modevisningen

SOMMMAARLOOOV!!!
Hinner inte skriva så mycket nu eftersom jag snart ska iväg och fira det nya sommarlovet men jag tänkte att ni var nyfikna på modevisnings bilderna så jag kastar in dom lite snabbt :)










Det var dom jag han slänga upp nu.
Tack för en grymt bra avslutning ett underbart år med er min klass Sagofén ♥

I morgon gäller det

Gick upp i morse för att åka till skolan och lämna in min dator. Efter det blev det lite träning inför modevisningen imorgon. Jag tror det kommer bli riktigt bra om alla gör om dom ska. Så som vi gick idag blev i alla fall perfekt så vi hoppas på att det blir toppen i morgon. Ska se ifall någon kan ta lite bilder med min kamera också så jag kan visa lite. För övrigt så slutar vi ju skolan i morgon och hur grymt skönt är inte det. :)? Jag vet i alla fall att jag ska åka och äta lite tårta hos mina kusiner när modevsningen och det är över. Planerna inför kvällen är inte riktigt klara än beror lite på väder osv men jag antar att det blir att träffa några frän klassen. Fredag, då när alla andra skoler slutar eller dom komunala iaf? ska jag ligga hemma och sova, på kvällen ska jag till lille fredrik och festa o grilla lite. Får se hur mycket man hinner fira det nya sommarlovet men älskling eftersom han ska va överallt nu tydligen, kusin som tar student och med klassen o äta och aa.. Nu orkar jag inte skriva mer men jag ska försöka ta lite bilder under dom kommande dagarna så får vi se när jag har tid att skriva igen. :)

Summer of love

Slutade skolan tidigt idag. Riktigt skönt att bara komma dit och få håret färgat och sen åka hem igen. Mitt hår vart riktigt bra, tack Desse. Andra i salongen blev kanske mindre nöjda men fel går ju alltid att fixa till.
När jag kom hem från skolan så gjorde jag mig lite smoothie eller aa lite och lite vet jag inte men gott blev det i alla fall. Nu ska jag bara ta det lungt och mysa lite framför the hills innan träningen börjar. Efter träningen så kommer Martin hit och sover. Sen hoppas vi på en väldigt slapp skoldag i morgon med.
VILL HA SAOMMARLOOOV!



Turn me on

Är inte på humör för att skriva så mycket nu. Kan bara säga att jag haft en helt fantastisk helg med älsklingen och att jag ägde honom på amerikansk fotboll. Nu vill ja ha sommarlooov !!

Skolavslutningsklänning


It's my time

Vaknade med älsklingen brevid mig i morse men han var ju ledig idag så jag fick gå upp själv. Åkte till skolan och hade en redovisning i naturkunskapen sen sluta jag för dagen, riktigt skönt. Efter skolan åkte jag direkt inte till stan för att träffa mamma och inhandla lite nytt. Blev bland annat en klänning till skolavslutningen och sen en ny bikini. Hittade även kläder till "modevisningen" som vi frisörer har fixat nu innan skolan slutar. Tack mamma :) Efter stan åkte jag hem och där låg älsklingen fortfarande och slöa.
Snart kommer min kusin förbi och jag ska klippa honom. Efter det blir det att åka hem o mysa hos martin ♥







Grattis älskling

Martin kom till mig förut för att baka lite tårta på hans stora dag. God var tårtan men paris hiltons hitta vän pogram sög. Just nu ligger vi och kollar på house och efter det fortsätter bara en mysig kväll och natt med världens finaste <3



Det kallas kläder



Skor: dna
Väska: Åhlens city
Brillor: Dior
Shorts: Bikbok
Tröja: Kappahl för 50 kr ;)

Smoothie beroendeframkallande?



Jag ska börja detta inlägg med att säga grattis till världens bästa pojkvänn Martin som fyller hela 17 år idag. Och ett tips är ju att även kolla in hans blogg här. Han fick en tröja och ett linne utav mig. Gårdagen var underbar, slutade runt 12 så då åkte jag, Desse och Olivia in till stan för att kolla runt lite. Jag hittade bland annat ett par jeansshorts och en tröja. Efter en lång tid på stan så tog vi oss varsinn smoothie och satte oss ute i solen. Efter det så gick jag och Desse ner till sporthallen där det lite senare var handbollsträning. Efter träningen åkte jag direkt hem och packade om för jag skulle till Martin. Blev att sova där och i morse vaknade han upp som 17 åring. Slapp skoldag hade vi i alla fall. Vi fick pengar utav skolan för att gå o handla godis. Efter det blev det em massa filmtittande. Bland annat sex and the city och en annan B- skräckfilm. Men nu ska jag fixa lite annat men jag tänkte lägga in lite bilder från helgen så länge.


Olivia och Desse steker i solen.


Skolan är inte alltid helt fel, och ändå är inte allt med på bilden. ;)

RSS 2.0