Ölands djurpark med familjen Andersson

Hejsan!
Som vanligt blir det dålig uppdatering nu på sommaren men vissa dagar kan det komma ett inlägg så ge inte upp hoppet än, fortsätt kika in :)

I onsdags var jag i alla fall på ölands djurpark med Martin, hans bror och pappa. Det var faktiskt riktigt roligt, länge sen man var där sist.. Men som vanligt orkar jag inte skriva så mycket om dagen.
Men njut nu utav bilderna :)

Martin, jag älskar dig och tack för en rolig dag :) ♥





Den här sjuka bilden på älsklingen får avsluta allt. Tack för en rolig dag :)

blåbärsplockning!

Hejsan bloggen!
Det var ett tag sen jag skrev nu och det händer ju inte allt för ofta att jag gör det nu på sommaren men jag tänkte ändå skriva lite ikväll pga att jag har riktigt tråkigt.

Dagen började som alla andra dagar, att jag vaknade brevid älsklingen. Han drog till gymet rätt så tidigt så jag somnade om. När jag vaknade fick jag klippa mamma och efter det kom Martin tillbaka igen. Trötta som vi alltid är skulle vi lägga oss och slappa framför tvn, gick kanske 10 min sen somna vi och sov som stockar i ca 2 timmar :)
När jag vaknade bestämde jag mig för att vara lite hurtig så jag gick ut och sprang en runda. I slutet utav spåret stog min mamma och bror och väntade på mig. Det var nämligen dags för blåbärsplockning och herregud vad mycket vi fick ihopp. Det blir flingor mjölk och blåbär i morgon och på kvällen lär det bli paj :D

Nae nu ska jag lägga mig i sängen och mysa framför en bra film hade jag tänkt mig. En såndär typisk tjejfilm "eftersom inte Martin är här så hör man inga klagomål" Så det är bara passa på :)

Juste det har jag glömt nämna också. Jag har ju gått och blivit brunhåri. Nu vet jag att ni tänker vaaa!!!!!!! Och det var precis vad jag med gjorde när kom kom ut från salongen. Så dagen efter gick jag tillbaka och gjorde om det lite. Så nu är det både lite brunt och blont. Jag har inte tagit några nya bilder men det kommer väl med tiden, jag har inte direkt brottom ;)

Bara en sak till nu sen ska ni slippa läsa mer, jag och martin har 3 år och 1 månad idag



Vimarka 09

Hejsan!
Ni vet ju redan att jag tycker att det är riktigt tråkigt att blogga nu på sommaren så jag kan faktiskt inte lova er en bättre uppdatering nu på ett tag, men jag kommer igång sen när skolan börjat igen..

Den traditionella vimarkafesten hölls ju igår kväll. Det blev en lyckad kväll med mycket skratt och dans. Istället för att skriva en massa om kvällen "som ändå ingen orkar läsa" så tänkte jag lägga in en hel del bilder som ni får kolla på.
Här kommer dom!!!!


JAAGÄLSKAAARRRDIIIG ♥




 
Bilden på mig och älskling får avsluta allt, för er som vill ha mer kolla facebook.
Tack för en bra kväll :)


Ett stort tack

Usch vad jag tycker att det är tråkigt att blogga på sommaren. Man har inte tid att sitta här och skriva flera 100 rader men idag tänkte jag i alla fall vara lite duktigt och skriva ett par rader :)

Veckan efter att jag kom hem från kreta så har jag mest spenderat tiden med Martin. Vi har ju bland annat vart i Gränna, vi har vart och fiskat, och gjort en massa annat roligt tillsammans.

Just nu så sitter jag och väntar på Johanna. Hon är på väg hit för att hjälpa mig med en tjänst.
Det är nämligen så att jag har blivit erbjuden att sätta upp ens bröllopsfrisyr, och hur kul är inte det? Bara att bli erbjuden en sån grej tyckte jag var jätte kul och jag tackar så hemskt mycket för det erbjudandet. Även om det inte skulle vara världens största bröllop så är jag väcligt tacksam att få göra den, Känns som att frisyr och klänning är det viktigaste utav allt liksom :) Jag tänker inte nämna någonting om henne här men jag tar säkert en massa bilder på frisyren sen som ni får se. Nu ska jag börja ta fram lite grejer men jag skriver mer någon annan dag. :)




Vi har kommit fram till att det ska vara någonting i den här stilen :)


Polkagrisar

Godkväll på er allesammans!
I går vaknade jag och Martin ganska sent så det blev mest att ta det lugnt. Efter mycket om och men fick han med sig mig på en lång löprunda, usch jag som hade en sån träningsvärk.
Lite senare blev vi ännu mera rastlösa så då tor vi en sväng förbvi Norsholm för att fiska.

Idag blev vi väckta utav Martins bror Henrik runt halv 1. Då var det dags att stiga upp, eller för min del halta upp med min nedrans träningsverk. Vi tog en biltur till polkagrisarnas lilla näste Gränna. Där gick vi runt och kikade på alla små mysiga butiker, efter Gränna så bar det av till andra mysiga små ställen bland annat många båthamnar, och även några loppisar. Efter det var det pizzatajm ;)
Nu är Martin ute och springer, jag kunde faktiskt inte följa med, omöjligt med denhär träningsvärken men hoppas det blir bättre tills i morgon för då måste jag ut och springa. Nu ska jag packa ihopp mina saker sen tar vi moppen hem till mig och sover där.

Bild bomb

Så, nu har jag vaknat till liv hemma i sverige igen. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om resan utan det är nog lättare att se på bilder, så här kommer världens bild BOMB !!!


här bodde vi :)


Mamma och Pappa vid stranden ♥


Solnedgången


Havet :)


En dag var det riktigt stora vågor :)


Jag och bror


Mat dags


Jag vid polen


Solning


Bror och jag inne i staden


Badmadrasserna


Snubben som gick runt och sa woopppaa hela dagarna ;)


Mat !!


Martina och Rebecca 2 helt underbara tjejer :)


Lillebror i polen :)


Bilden är bara så härlig och det här, det är min familj det :)


Denna bild får faktsikt avsluta allt på min
TOPPENVECKA :)♥

Kreta :)

Förlåt för att jag inte har skrivit på länge men det är faktiskt så att jag har vart på Kreta i en vecka. Klockan är nu ganska mycket så jag orkar inte skriva om allt. Men mer bilder och bättre uppdatering ska det bli :)

jag älskar min Martin ♥


RSS 2.0