Bodypump

Känns som mitt liv bestått utav träning denna vecka, så vi kör väl idag igen då!
Dagens: Bodypump!!

taxichaufför

Den 16 vad det sagt men så blev det inte. Kameran har inte kommit än...
Jag som ville visa allt nytt jag köpt, skor, jacka ja till och med ett par glasögon, eller aa dom fixa ju pappa eftersom han jobbar med det men ändå, :)

I alla fall, nu sitter jag ensam hemma i Martins lilla låda på landet och vet inte vad jag ska göra.
Jag har nämligen lämnat honom på krogen med grabbarna och jag fick då stå för taxi inatt :) Men vad gör man inte för sin skönhet?
Det jobbiga är att när dom bor såhär på åkern så fungerar ju inte tv:n som den ska utan man måste själv hitta bra sändning med hjälp utav antennen och det kan ta allt upp mot en halv minut till 1 timme för att bara hitta bild, helt otroligt, (så ja, jag missa mitt pogram på tv som jag skulle se) helt hopplöst och man blir ju så arg? Ännu värre blir det när man väl hittar det där perfekta ögonblicket då bilden på tv:n är svinbra och så släpper man antennen för att gå och lägga sig i sängen så tar det inte mer än 3 sek så är det svart igen, gaaallleeeennnn!

Nää nu ska jag dra på en film på datorn. Efter det blir det lite sömn innan prinsen ringer och vill ha skjuts i limosinen hem, (nästan i alla fall) den gamla renaulten tar sig ju fram i alla fall, men någon champagne bjuds det inte på i mitt baksäte ;)

Sov gott ♥

Lift me up

Nu börjar mitt tålamod koka över, jag vill ha min kamera nu !! ;)

Igår så tränade jag och min kära vän Emma bodypump på gymet och idag kunde jag knappt komma upp ur sängen. Träningsvärken har satt sig på varenda muskel i min stackars kropp men jag ska inte klaga (det får jag inte för Martin) Han tycker att det är lite vekt att få träningsvärk. Men han som tränar varje dag får det ju såklart inte, lite skillnad när det gäller mig som inte tränat på ett halvår ;)?

I alla fall, gårdagskvällen spenderades vid innebandyplanen. Lillebror spelade och gjorde många snygga mål som slutade med vinst.
Även i dag ska jag sitta på läktaren då mitt hjärta spelar Innebandy DM hela dagen i finspång.

Nu blir det gröt i magen sen en varm dusch ♥

Is it worth fighting for?

Hade min första praktik dag idag och det var jättekul. Dom var lika trevliga som jag hade förväntat mig. Nu när jag kom hem så blev det en långpromenad och nu är jag verkligen helt slut så måsta sova. Tråkigt inlägg men i alla fall, Godnatt ♥

Powerwalk

Idag var det skola, precis som alla andra dagar.. nästan iaf.
Lite små seg dag men hade inte väntat mig någonting annat. Loreal var och hälsade på för att berätta om deras produkter och färgsystem, vi har ju nämligen börjat använda oss utav loreal i år, ingenting vi har haft tidigare så det var kul att lära sig lite nytt.

Efter skolan åkte jag hem med min käraste, åt lite kladdkaka och myste lite innan han åkte iväg. När han hade åkt så satte jag mig med lite plugg och sedan tog jag bilen en sväng för att hämta lillebror på träning.

Nu ska jag ut på lite powerwalk med Emma min ♥


Afrodance

Ikväll ska jag, min mamma och min kära vänn Emma på afrodance. Någonting nytt dom har börjat med här ute i lilla linghem och då är det ju självklart värt att pröva på. Ett väldigt jobbigt men roligt träningssätt enligt mig så det blir nog toppen :)

Jag sitter fortfarande här hemma och ler, har gjort det hela dagen. Kan inte riktigt fatta att jag har tagit körkort. :)

Har lekt lite med photoshop nu på eftermiddagen och tänkte därför bjuda på lite bilder på
mig och min kärlek ♥




Köööörkort!

Kkkööörrrkkooort!!!!!!
Ja, jag har det, de är mitt och det känns så himla underbart.
Vilken lättnad säger jag bara, phhuu!!

Nu har jag inte tid att sitta här mera, jag ska ut och brumma lite bil. Själv för första gången, hur lustigt kommer inte det att kännas.?
Önska mig lycka till :)




Glad tjej ;)


Något så rysligt bra..


Friday

Dagen har bestått utav plugg på ingelas och det börjar kännas riktigt bra nu, bara kämpa vidare så att allt sätter sig också :) 
Ikväll blir det 18 års firande av Johanna och Sandra så jag hoppas på en riktigt kul kväll med härligt folk.
Nu ska jag och Martin kolla klart på någon hundfilm sen tror jag det är lite sömn och dusch som står på listan.
Förövrigt så vill jag ha min nya kamera nu.. :D


Bara körkortet kvar då..

Det kommer bli lite svårt med uppdatering här ett par dagar framöver.
Jag har nämligen klippt ut mina ögon och satt fast dom i körkortsboken och där är precis var dom ska hålla hus just nu. Plugg plugg plugg står på min lista framöver.
Nu ska jag ta tåget in till körskolan, bye <3


RSS 2.0