Dreams are hard to follow

Första advent firar jag med mig själv..


the vampire diaries

Åååhh, det är så typiskt mig att fastna för serier och sen kan jag aldrig ta mig där ifrån. Jag och som många andra bara älskar ju twilligt och new moon filmerna och är det då inte typiskt att jag hittar en serie med vampyrer? Först bestämde jag mig för att inte ladda ner något avsnitt men så kunde jag inte hålla mig för att alla sa att den va så bra. Så jag bestämde mig för att bara kolla lite.. Det gick ju bra, jag har suttit här HELA dagen och kollat avsnitt efter avsnitt. Riktigt snygga skådespelare med ;)
Serien är underbar så nu ska jag kolla vidare :)

THE VAMPIRE DIARIES ♥



Look inside you and be strong

Godmorgon!
Vaknade upp med Martin för ett tag sen, han är på någon utagning i innebandyn nu och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Igår var det i alla fall sista dagen för mig i skolan denhär terminen. UNDERBART! Nu ska jag up på praktik i 3 veckor. Men i alla fall, igår efter skolan åkte jag till sjukhuset och ställde mig i kö till att ta vaccinet, stog i lite mer än 40 min, långtråkigt. Men när väl sprutan var tagen åkte jag hem och fixa i ordning mej för den bar det av till Nathalie som hade fest eftersom hon fyllde förra veckan. Riktigt trevlig kväll. I morse vaknade jag även upp med smärta i armen kan inte göra någontig med den så ont jag har, nedrans spruta!

Nu blir det nya avsnittet av OTH ♥


With the strength to carry on

Kom nyss hem från modevisningen, det var grymt kul och mina modeller (emmi och cissi) var hur duktiga som helst. Tack för att ni ville ställa upp ♥
Nu tänkte jag lägga in några bilder, har inte alla nu men ett par ska ni få se :)



Jag och mina 2 modeller :)


Are you proud of who i am?

HEEJ!!

Just nu är jag på ett strålande humör, Jag vet inte riktigt varför med jag antar att det är för att Modevisningen är i morgon och jag är taggat till tusen :D Jag tänkte inte skriva så mycket idag för jag ska snart hoppa in i en varm dusch med ansiktsmask, te och hela faderullan. Sen kommer älskling och sover här.
Men nu tänkte jag ge er ett litet tjuvkik på hur en av mina modeller kommer se ut i morgon :D:D
Inte så bra bilder med det är ju meningen, ni ska ju få se mer sen, bara smakprov nu ;)


Martin fick bli sminkad idag, han tyckte inte det var speciellt kul men han fick ställa upp ändå, ♥ 



Naglarna som jag dekorerat.


♥ love ♥ love ♥ love ♥ love ♥

3 år och 5 månader med dig idag :) ♥


Dressed up like a princess

förlåtförlåtförlåt..
För riktigt dålig uppdatering i helgen men kan inte skylla på något annat än att jag hade fullt upp.
Fredag: Åkte jag Martin Emma och Henke in till stan för betala lite utav våran resa tills i sommar. Efter det åkte jag och Martin bara hem och myste.
Lördag: Vaknade jag med min älskling men som hade rätt så brottom iväg för att han skulle träna innebandy med något lag som dom tar ut i östergötland? Lite senare var det dags för mig att spela match, blev lika mot serie 1orna så det var ju helt okej. Efter min match så var snabbt hem som gällde duscha och fixa innan Emma och Henke tittade förbi för lite mat (tacos) Efter det blev det kass film med gott tilltugg, en superkväll alltså :)
Söndag: Vaknade även då med Martin och idag var det han som hade match, dom van med 13-6 mot norrköping. Martin var jätteduktig, som back fick han in ett mål och fick även med sig en blå skinka hem :) Efter hans match var det direkt ut till Motala som gällde. Där fanns hela Martins släckt som var där för att fira lilla kusinen Jonte. Efter en hel kväll där var det dags att åka hem o sova några timmar innan klockan ringde för skoldags.

Idag har det vart en bra dag faktiskt. Började med ett svenska och efter det estetisk verksamhet vilket betydde (planera inför modevisningen) Jag fick även hjälpa Clara att färga hennes modells hår.

Modevisningen är nu på Torsdag. Alla vi elever i frisörklassen "sagofén" kommer att visa upp smink, hår, naglar och kläder och det kommer vara ca 50 modeller på plats. Inträdet är självklar gratis och tilltugg (hotell&resturang) kommer också att finnas. Visningen drar igång klockan 19:00 i collegium (lambohov) alla är välkomna. !!! :D


Juste i morgon är det våran sista engelska lektion för i år så vår lärare bestämde sig för att vi skulle ha lite julfika och mys med film. Så idag har jag bakat, kolla in dethär världens snyggaste lussebullar :D





Nu är det träning HEJDÅ!

paradise hotel

Dålig uppis jag vet, men jag är sjukis!
Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem från sin träning, han får ta hand om mig lite nu när jag är sjuklig. Nu ska jag se vidare på paradise hotel sen borsta tänderna och krypa ner under täcket. Hoppas på skola i morgon :)



Martin som liten, guuuuh så söt.
I REALLY LOVE YOU ♥


tattoo your name across my heart

Gårdagen var en riktigt bra dag. Började med svenska lektion då vi såg på film. Efter det hade vi estetisk verksamhet men eftersom det var eget arbete och jag är redan klar med min planering så fick ja sluta när jag ville. Jag åkte in till stan och mötte upp Nathalie båda var hungriga så vi gick till subway och tog varsinn macka :) Efter det så mötte vi upp emma och sedan olivia och resten av folket för att boka resa. Härligt för nu är allt klart som ni kan se i inlägget tidigare så ska vi till Kostakis beach sommaren 2010. I alla fall, idag har jag bara en kort lektion engelska då vi ska få reda på betyget i redovisningen vi gjorde sist. Efter det så är det öppet hus och jag antar att vi bara ska stå o jobba i salongen till kl 8? Aja nu ska jag göra någonting men vet inte vad. Skriver kanske mer ikväll :)

Kostakis Beach

ÄNTLIGEN, nu är resan bokad och klar det blir jag, Martin, Jonte, Nathalie, Alex, Olivia, Emma, Sömpa

Kostakis Beach Härligt härligt härligt ♥






Thinking of you, what you would do

Hej, riktigt seg da idag. Började med att jag gick upp skapligt för att åka på match i torshälla och där blev det förlust så resan hem kändes ju som 10 timmar sitället för 2. I alla fall nu sitter jag hemma och tittar lite resor, i morgon ska vi in och boka. :D sköönt, längtar redan nu!!


Min faster åkte in till BB förut så snart kommer min kusin till världen, spännande :)


the way you make me feel

Nu har Martin åkt för att spela innabandy hela dagen och jag sitter här och har inte en aning om vad jag ska göra idag. Hoppas att jag hittar på något. Nu orkar jag inte skriva mer herråååå!


Silicea

HÅRPILLER :D

Jag vet att det är många utav er som undrar och har frågat vad det är jag äter för hårpiller. Jag äter silicea som finns att köpa på nästan alla hälsobutiker. Kostar ca 300 kr för 2 månader. Det alla undrar är ju om håret växer snabbare och jag ska vara ärlig och säga att det inte gör det. Det finns inget som du kan äta som gör att håret växer snabbare. Därimot ska domhär pillerna göra håret starkare (tjockare) dom gör även naglar och all bindeväv i kroppen bättre. Och jag kan säga att dom har fungera på mig hur bra som helst. Mina naglar va jättetunna och gick av jämt förut men dom har blivit mycket tjockare och starkare nu. Håret märker man med skillnad på framförallt i hårbotten där man känner att håret har börjat bli mycket tjockare och i bättre kvalitee på (man behöver alltså inte klippa sig lika ofta eftersom det inte slits lika mycket) Det som jag tycker är så bra med pillerna är att man inte tappar något hår längre. Förr va hela borstarna fulla med hår men nu är det bara 1 eller 2 hårstrån som trillar av varje gång. :) Jag ju även tilläga att jag blev varnad för pillerna när jag köpte dom, dum som jag va trodde jag ju att det bara gällde håret på huvudet. Men det ska tydligen märksas resultat ÖVERALLT på kroppen och det är ju lite neggativt kanske, men jag har inte reagerat på det än så vi får fortsätta hoppas att det bara är huvudet det blir bra hår på ;) Jag ångar inte mitt köp, dom är verkligen värda pengarna.

Själv äter jag kapslar men för er som har svårt att svälja det så finns det i flytande form med.
Här är några olika :)


You know you're my saving grace

Nu kom jag till skolan, skönt med sovmorgon till kl 12. Idag har jag bara en lektion engelska och mitt ämne som jag ska redovisa om är godis. Vi skulle välja att prata om någonting som vi själva tycker om och då passa godis mig hur bra som helst. Bara hoppas på att redovisningen går bra sen. Efter skolan ska jag in till stan en sväng, måste förbi hälso♥kost för att handla mina hårpiller. Efter det blir det att skynda sig hem, kasta i sil lite mat för att sedan åka och kolla innebandymatch. Min lillebrors lag möter Martins lillebrors lag så det blir nog kul. Efter matchen så åker Martin med hem till mig och sover där. Ledig i morgon med, nice :)



You're everything I need and more

Kom hem från skolan för ett tag sen, fick sluta lite tidigare idag skönt. :)
Just nu sitter jag framför tvn och väntar på att one tree hill ska börja och efter det ska jag klippa Gabriel. Träning ikväll också sent, 20.00 - 22-00 men som tur är så har jag sovmorgon i morgon. Nää nu har jag inget mer att skriva, tack för mig.


I am yours as long as you want

Hejsan :) Har haft fullt upp i helgen därför jag inte skrivit ngt. Fredagen spenderade jag i veldemarsvik för att se på en riktigt bra innebandymatch. På lördagen var det dags för lagfest med utklädnad, riktigt kul :) och idag har jag myst lite med martin, kollat innebandy och vart vid morfars grav. Nää nu kastar jag in lite bilder istället, mycket roligare ju ;) ♥






Fler bilder finns på facebook :D


bad romance

Åker till Valdemarsvik nu. Hejdå!


Tell me you love me

Veckan har rullat på rätt bra och i morgon är det FREDAG !! Just nu sitter jag och kollar på mammas pojkar och äter pepperkakor. Ska bli riktigt skönt med helg nu. Blir en massa mys med Martin och lagfest på lördag, hoppas att jag och Martin får en resa bokad med, är riktigt sugen nu !!! :) Orkar inte skriva så mycket idag, tar ett långt inlägg i morgon istället.


someone like you ?

Dagen började med en sovmorgon till kl 12 inte helt fel. Hade en lektion engelska sen sluta jag. Åkte hem och såg ett avsnitt av OTH sen så gick jag ut och trampa på vår crosstrainer i en halvtimme. Kom nyss ut ur duschen och nu sitter jag i soffan nermyst i min flismorgonrock med en dator i knät och ett antal x-ray drinkar framför mig + en tv :) Kvällen kommer även fortsätta såhär, kanske blir en film lite senare. I morgon är jag ledig wihuu. Nu blir det lite mer OTH, bye ♥


Modevisning 26/11

JAA!! Då var det äntligen dags för en ny modevisning, är hur taggad som helst. :D
Modevisningen kommer att hålla hus i Collegium här i Linköping den 26 november med start kl 19. Tilltugg kommer även finnas på plats då skolans hotel&resturang hjälper till (tack till er). Ca 50 modeller ska delta och jag ska fixa två utav dom. Mina kära vänner Emmi och Cissi ställde självklart upp. Detta ska bli hur kul som helst och nu ska man äntligen få visa upp alla vad man lärt sig under dessa år. Hoppas så många som möjligt har lust att komma. Nu ska jag fortsätta fundera lite på hur mina modeller ska se ut. Bilder lär ni få se efter visningen, det är ju ett tag kvar men det får ni stå ut med. Visningen hålls utav min underbara frisörklass SAGOFÉN!!!!!

Ikväll är det sen träning till 22.00 men efter den blir det hem och mysa med min älskling ♥


I'm so sick of love so tired of tears

Jaa, då var det dags! Nästa helg är det dags för lagfest och lokal är bokat och klart. Vi har bestämt oss för att ha filmtema då alla måste klä ut sig. Jag va nyss borta hos mina kusiner och hämtade lite olika dräckter och roligheter så vi får se var det slutar. Nu ser man verkligen fram imot nästa helg, ska bara övervinna en hel vecka i skolan först..
Nu äre Gossipgirl och äpplepaj mmmm :D ♥



i'm so glad i found you

Nu är lovet slut :/ Nedrans vad fort det har gått.. Idag ska jag bara vara hemma och njuta utav det sista på lovet. Som vanligt så har kanal5 en kanon kväll på söndagar och jag ska förbereda den med lite äpplepaj :) Hoppas ni alla har haft ett bra lov, nu är det tv och mys som gäller!!

MARTIN♥

RSS 2.0