for I´ll be lovin´ you

Igår var det som sagt min födelsedag så släckten kom hit för att fira mig. Jag fick många fina presenter under dagen. På kvällen sov älsklingen hos mig, alltid lika mysigt. I morse vaknade jag och Martin runt halv 7, då var det bara att fixa sig och sedan åka iväg till skolan. Skoldagen var riktigt seg idag och jag längtade bara hem för där visste jag att Martin vänta. Lite senare på eftermiddagen skjutsade vi hem Martin för han skulle på träning och jag skulle inventera. Jag övningskörde även in till stan och det gick faktiskt riktigt bra :) Nu har jag nyss kommit hem från inventeringen och ligger i sängen och kollar på tv. Ska hålla mig vaken ett tag till, väntar på att Martin ska ringa. ♥

Saker jag fick på min födelsedag:
Platt tv
Jacka
Skor
Väska
Byxor
Tröja
Linne
Biobiljett
Underkläder
Ansiktskrämer
Massa pengar
Utav Martin så fick jag Mössa, vantar, två jättefina tshirtar, juste fick även an massa toffsar för han tycker jämt att jag klagar på att jag aldrig har några ;)
Nu fick jag nog med det mesta?
!
Nu ska jag krypa ner under täcket. SOVMORGON till 12 i morgon och ledig på onsdag :D Riktigt skönt!!!



Truly you are my heaven

Matchen gick riktigt bra för oss, seger med 29-9 tror jag att det blev? Det är i alla fall riktigt kul att matcherna dragit igång igen. Efter matchen så fick jag en liten förskotts present från min älskling flicka Desse, tack så jätte mycket det blir perfekt ♥

Ja som sagt, i morgon fyller jag 17 år :) Hoppas på en massa fina prestenter för det är ju alltid lika kul. "Hoppas på en tv utav mamsen och pappsen" Jag undrar också vad jag ska få utav Martin. Han säger att jag ska få en hatt, men det tror inte jag på ;) Nu ska jag städa lite för i morgon kommer släckten hit. Skriver kanske mer senare :)


Presenterna från Desse, wwii tack älskling ♥


Handboll!<3

Match mot Mantorp idag :)


You must remember I'll always love you

Hejsan!
Det är lördag men ändå en riktigt tidig morgon för min del. Martins klocka ringde kl 8 för att han skulle till gymet. Jag kunde inte somna om så jag la mig nere i soffan och kollade på tv. Pogramet blev "DrMugg" jag som inte ens trodde att det visades fortfarande. Senare blev det frukost som betod utav havregrynsgröt. Nu ska jag fixa lite innan jag ska ta tåget ut till Mantorp för att spela handbollsmatch.


All the love that history knows,

Jag är för trött för att skriva men jag ska göra mitt bästa. Dagen bestod utav skola där vi även fick sluta mycket tidgare. Efter skolan åkte jag hem till Desse och efter det var det träning. Har legat i soffan och halvsovit nu ikväll och ska snart slå ihopp datorn för en regäl skönhetssömn. I morgon blir skola och efter det ska jag träffa Martin ♥


I wrote your name in my heart

Hur sjukt bra är inte schemat om man är ledig onsdagar?
Aa, idag och alla andra onsdagar framöver är jag ledig och det är ju riktigt skönt. Idag ska jag åka till stan med mamma och efter det ska vi till mormor som lagat lunch. Jag ska även klippa och färga håret på henne. Efter det blir det att ta tåget hem och packa om för handbollsträning. Nu ska jag fixa mig, blev ett kort inlägg nu men jag är ju tvungen att njuta utav min första lediga onsdag så då har jag inte tid med dethär. Skriver med ikväll!


Because he knew I would love you best

Sitter i skolan och har min första lektion i engelska B nu. Läraren är jätte bra hitils så det blir nog bra i slutänden med. Nu ska jag ner och handla lite godis och festis. Slutar om en timme ungefär då blir det stan och leta jacka och skor. Ikväll kommer Martin ♥

I love the way he loves me

Hemkommen från träningen nyss. Ganska segt pass eftersom träningstiden är så sen och man gått en lång dag i skolan innan, som tur är har jag sovmorgon i morn så jag får vila ut mig lite i alla fall. I morgon börjar jag klockan 12 och slutar 3. Efter det hade jag tänkt åka in till stan för att leta efter en fin jacka som jag kan önska mig när jag fyller. Efter staden blir det hem och träffa älskling och även spendera natten med honom. Nu ska jag se några avsnitt av the hills och efter det blir det dubbla avsnitt utav paradise hotel efter det ska jag sovagott :)

Men innan jag skrivit klart detta inlägg så måste jag bara tillägga att jag älskar min Martin över allt annat ♥

I love the sound of your voice

Hallådär!
Måndag och det betyder skola igen. I morse vaknade jag brevid älsklingen, men jag fick gå upp själv för han hade sovmorgon till 12. Min skoldag började med svenskaB och efter det så var det estetisk verksamhet och efter det så slutade jag för dagen. Kom hem nyss och ska snart göra mig någonting att äta för jag är riktingt hungrig efter en dag i skolan. Efter det så blir det lite tv tittande innan hanbollsträningen ikväll!


090821

Förlåt men jag hinner inte skriva så mycket idag, ska fixa mig nu sen åka in till staden för att gå på east fm festivalen. Får se om det blir något mer inlägg ikväll/natt. ♥

090820

Dagen började med att jag vakna upp brevid älskling, han fick en puss sen kila jag iväg till skolan. Idag känndes skolan som en väldigt lång dag och vi gjorde inget speciellt, eller jo just det jag färga ju håret på Desse. Blev blonda slingor och riktigt snyggt blev det också. Eller aa kanske inte till en början då var det mer "How much does it cost to get your hair dyed pink?" Men i slutet så blev det perfekt :)

Efter skolan åkte jag bussen hem till Desse där det sattes igång med matlagning. Hon gjorde kyckling med pommes till mig, muummss! Efter att ha smält ner maten lite var det dags att gå iväg på träning, ett tufft men ändå ett ganska kul pass. Nu ska jag hoppa in i duchen, känner mig rätt så äcklig. Sen blir det en bra film och efter det sova. Man blir ju hur trött som helst av att gå upp såhör tidigt på morgonen men jag ska kanske inte klaga på mitt schema. Har ju sovmornar till 12 och är ledig på onsdagar, gööttmos!


Why cant i be like you

Herreguud vilken hemsk första dag. Jag hade ställt klockan på 06:30, men tror ni att jag vaknar? NEJ!! Min pappa kom upp vid 07:28 och frågade när jag skulle åka. Jag svarade att jag skulle åka som vanligt vid 07:40. Usch vilken panik det blev, jag fick kasta på mig kläderna och cykla till stationen fort som bara den, som tur var så hann jag. På tåget fick jag göra en snabb sminkning sen var det bara att se glad ut med luvan på huvudet. Jag fick inte tag på någon toffs heller och den morgonfrillan var inte att leka med. Inte nog med det, när jag väl kom till skolan så upptäckte jag att jag tagit min brors jacka, och självklart så låg hans nyklar både hem och till skåpet där och även hans busskort. Vilken härlig första dag, var jag tvungen att försova mig just idag, jag som aldrig gör det annars, attans "/ Aa, nu får vi hoppas på att min otursdag är över för ikväll är det träning som gäller och efter det kommer Martin hit och myser. Hej så länge ♥

I'll be by your side

Håller tummarna för en lyckad första dag i skolan i morgon!
Just nu sitter jag här och funderar över vad jag ska hitta på sista kvällen på sommarlovet. Blir antagligen en film med någonting gott till. Men det är ju inte så jättekul att sitta och se på film själv men Martin kunde så..
I alla fall, i morgon börjar skolan igen. På ett sätt ska det ju bli ganska skönt att komma in i dom vanliga rutinerna igen få lite ordning på livet. Med tanke på det så har jag skaffat mig en kalender i år, jag hade nämligen ingen förra året. Kalender känns ändå som en väligt bra sak att ha, man kommer ju ihåg allt då och med tanke på att jag är ganska glömsk så kommer den här kalendern komma till stor användning "om jag inte tappar bort den förstors ;)" I alla fall så tyckte jag att kalendern var lite tråkig, man ser ju bara en stressig vecka framför sig på alla uppslag så jag piffade till den lite genom att klistra in lite roliga bilder osv och det är självklart ett tipps till er ifall ni vill ha en lite roligare kalender :)
Nu ska jag leta upp en bra film och krypa ner under täcket. ♥


DÅ VAR SOMMAR 09 AVKLARAD "/

Hejpåeralla!

Hoppas att ni haft ett toppenbra sommarlov för det har i alla fall jag haft. Men visst gick det lite för fort?
För många utav oss så började skolan idag, andra börjar i morgon, men själv så börjar jag på onsdag riktigt skönt. Visst att man längtar efter att få träffa alla i klassen, och alla roliga frisörlektioner men det skulle ändå inte skada med lite längre lov.
Att skolan börjar betyder ju även att jag kommer vara mer aktiv med bloggen så nu är det dags för er att börja kika in lite oftare.
Nu ska jag passa på att njuta utav dem sista lovdagarna, hörs och ses ♥




Du gjorde som vanligt min sommar perfekt
Kommer sakna att inte få vakna upp med dej varje morgon
Du vet att du betyder allt för mig älskling
Jag älskar dig 23/6-2006 ♥

Om du bara visste vad vi saknar dig ♥

Tack för den underbara tid du gett oss här i livet.
Du finns i våra hjärtan för alltid.
Våran alldeles egna Folke









Jag saknar dig, Morfar ♥


Mormor och Doris på besök

Hejpåer!
Nu var det riktigt länge sen jag skrev så nu blir det ett rätt så långt inlägg!

En stor anledning till att jag inte har skrivit på länge är för att min morfar har gått bort. Så det har varit riktigt jobbigt under ca 2 veckors tid nu. Och samtidigt under dessa veckor så har min mormor fyllt 70. Så det blev att fira henne, kändes lite lusigt utan morfar där och så vissta man liksom inte om man skulle vara glad eller ledsen.
Mormor fick i alla fall världens bästa 70 års present, en litten kattunge som hon döpt till Doris. I morse kom mormor och Doris hit och lekte lite sen blev det massa fika och mat.
Just nu har jag ingenting för mig men lite senare ikväll ska jag iväg och öva på min sång. Jag ska nämligen sjunga på morfars begravning som är i morgon, blir låten "till en ängel - sonja aldén." Efter jag har övat på det så kommer martin hit för en mysig kväll.
Nu ska jag ner och värma på lite te så får vi se vad som hittas på efter det :)


Doris :)


Morfar ♥

Saknad, men finns för evigt i våra hjärtan ♥

RSS 2.0